torsdag 10 februari 2011

Transdesign-paket!

I dag hämtade jag ut ett paket från Transdesign som bland annat innehöll hela Misas Wishes-kollektion.

Jag hade ju inte sett en enda swatch innan jag beställde dem så det var verkligen en chansning. Jag hade ju hoppats att de skulle vara krämlack, men det visade sig att samtliga är skimmerlack. Lacken känns verkligen inte som "jag", men just därför ska det bli spännande att testa dem!

Touch The Rainbow, Never Say Never, Fountain Of Youth

Genie In This Bottle, Whimsical Wish, Pixie Princess

Essie Coat Azure, OPI Simply Smash-ing

8 kommentarer:

 1. Nice stuff!!
  I get Simply Smash-ing a few days ago an like it so much. Coat Azure is really amazing. I love essie lacquers.

  SvaraRadera
 2. "Genie in this bottle" ser ut att kunna vara lite spännande! Undrar också om Simply... är lite av en dupe till CG "Peace on earth".

  SvaraRadera
 3. Men...dom ser ju fina ut. Jag tror jag gillar skimret. Nu ser jag fram emot dina swatches. Skynda, skynda! :D

  SvaraRadera
 4. Coladewe: I'm so looking forward to trying both Simply Smash-ing and Coat Azure! :-)

  Vikab: Jag tror att Simply är betydligt mer gul och sen är ju finishen annorlunda också. Men jag kan göra en jämförelse! :-)

  Pamsan: Nu har jag Fountain Of Youth på fingrarna och gillar det! Bilder kommer snart. :-)

  SvaraRadera
 5. Hej! Gillar verkligen din blogg! Men jag läste i en annan blogg, kan ha varit P`ssion, att Transdesign har en ny policy att inte skicka nagellack då de inte räknas som flamsäkra och därför har höjt priset på transporten. Vet du något om det?

  SvaraRadera
 6. Jag undrar även om du vet något om Orlys Won´t chip som överlack? Jag använder Seche Vitae, men tycker att den har en tendens att "krympa" vissa lack.

  SvaraRadera
 7. Anonym: Det där gällde förut hos Transdesign, men de ändrade tillbaka till de gamla fraktvillkoren ganska snabbt. Kostnaden för en small flat rate box som tar 9 lack är 20 dollar.

  Jag har inte testat Won't Chip, tyvärr, så jag kan inte svara på om det är något att ha. Jag älskar ju mitt Seche Vite! :-9

  SvaraRadera
 8. Å fan, skimmer....tänk att promobilder alltid är lika off. Men det gjorde mig mer intresserad faktiskt, ser fram emot swatchar!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!