onsdag 2 februari 2011

Isadora Mellow Yellow

Jag hade ju inte tänkt köpa något från Isadoras vårkollektion Fanciful, promobilderna lockade inte alls. Men så visade Emelie på Pssion Mellow Yellow och det fick bli ett köp i alla fall.

Det är en mjuk nyans av ljusgult och lacket har pärlemorskimmer som i och för sig är ganska fint till den här färgen. Men hjälp vad jag tyckte det här var jobbigt att lacka med! Det blev hemskt ojämnt och strimmigt. Jag har tre lager lack på bilderna, men jag är fortfarande inte helt nöjd med hur det ser ut.

Jag ångrar ändå inte att jag köpte detta eftersom jag ändå gillar den gula nyansen. Men jag kommer nog inte orka använda det igen.

Mitt betyg: 2/5

Sambons kommentar: "Jag vet inte vad jag ska tycka. Först tyckte jag det var läckert, men sen att det ser lite för 'snorigt' ut."

English: This is Mellow Yellow from Isadoras spring collection Fanciful. A very soft light yellow with pearl finish. Pretty and delicate looking, but quite a PITA to apply. It applied streaky and uneven and was sort of thick. This is three coats.

12 kommentarer:

 1. Jag är otroligt sugen på detta lacket, men det är ju inte bra om det är så omedgörligt att måla med...

  SvaraRadera
 2. Hmm... Emelies bilder fick mig att önska den här också men jag har inte köpt den än. Det är ju en vacker färg men det låter ju trist om man bara vill använda det en enda gång.

  SvaraRadera
 3. Kerstin: Nej, jag kom i alla fall dåligt överens med det, tyvärr.

  Sminkan: Nej, jag skulle inte rekommendera ett köp, men kanske skulle du gilla formulan bättre och kanske skulle det vara snyggare på dig. :-)

  SvaraRadera
 4. Sv: Ja, visst är det undarbart? Det går ju som tur är att idka lite layering och lägga det över något skirt nudeaktigt för att maskera lite missfärgningar. ;) Been there done that!

  SvaraRadera
 5. Inte ens jag som har fnatt på gult gick igång på den.

  "Snorigt".... Han är rolig, den där sambon. :)

  SvaraRadera
 6. jag gillar verkligen din blogg, tycker att det är bra att du betygsätter olika nagellack, och så tycker jag att det är rätt kul idé med "sambons kommentar" :D

  SvaraRadera
 7. Oooh vilken färg! Jag har svårt för gula lack, men det här var ljuvligt, synd bara om det är så svårlackat.

  SvaraRadera
 8. Vilken underbar nyans. Skulle kunna tänka mig att köpa men blir tveksam om det är jobbigt att måla med. Kanske blir det ett köp iaf. Det ser ju jäkligt snyggt ut på dig. :)

  SvaraRadera
 9. Ja, vem vet, men sannolikt inte... Nå, springer jag på det tror jag nog jag hugger det men jag behöver ju inte jaga. :D

  SvaraRadera
 10. Viola: Sant! Kanske skulle testa det över ett vitt baslack då.

  Mrs Data: Ja, rolig och ärlig. :-)

  Sandra: Tack för dina snälla ord! :-)

  Makeupoholic: Ja, jag tycker också nyansen är väldigt fin!

  Pamsan: Ja, vissa lack måste man ju ha fastän de är jobbiga att lacka med! :-)

  Sminkan: Jag håller tummarna för att du ska komma bättre överens med det om du köper det!

  SvaraRadera
 11. Jag som inte är så förtjust i gult tycker faktiskt det här är riktigt fint! Jag får se om jag vågar mig på mitt snart, har provat Bon Bon Mint och det var rätt ok att lacka med åtminstone.

  SvaraRadera
 12. Jag har verkligen varit sugen på att se hur detta ser ut på, och jag är än så länge inte avskräckt...inte ens av formulan. Få se när det visar sig i nån butik nära mig.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!