torsdag 10 februari 2011

LA Girl Can U Dig It?

Det här är första gången jag blivit besviken på ett lack från LA Girl. Gladgröna Can U Dig It? från Disco Brites-kollektionen är tunn, rinnig och knepig att lacka med och blir strimmig på naglarna. Inte ens det fjärde lagret jämnade ut det hela. Men färgen är härlig!

Färgen är lysande grön, men inte så lysande att det är neon. Det torkar inte heller till en matt yta.

Mitt betyg: 1/5

Sambons kommentar: "Usch! Kaktusgrönt. Alltså, grönt är inte snyggt."

English: This is the first time a polish from LA Girl has disappointed me. This bright green polish is thin, runny and tricky to apply. It's also very streaky and not even the fourth coat saved it. So sad.

7 kommentarer:

 1. Färgen är ändå väldigt häftig!

  SvaraRadera
 2. Sambon har fel. Grönt är underbart!

  SvaraRadera
 3. Kaktusgrönt! Vilket underbart ord! Jag tycker kaktusgrönt är fint men lacket lät ju inte så lockande i övrigt. Synd att det var så knapig formula för de brukar ju verkligen vara bra och den däär färgen var ju superfin!

  SvaraRadera
 4. Färgen ser ju läcker ut, men den är lite too much för att jag skulle kunna bära den till vardags faktiskt. Synd med formulan!

  SvaraRadera
 5. Tack för en rolig blogg och alla fina swatches! En sak som jag funderar på är förvaringen av alla dessa nagellack. Själv förvarar jag dem i kylen enligt urminnestidersregler... Men det kan väl inte du göra antar jag, det skulle väl typ kräva ett eget kylskåp :-) Så, är detta med kylskåp bara en gammal myt? (min man skulle bli väldigt glad då).

  SvaraRadera
 6. Jag gillar verkligen färgen men synd att formulan är kass. :/

  SvaraRadera
 7. Kerstin: Det håller jag med om!

  Mrs Data: Eller hur!

  Sminkan: Ja, men det är väl så att alla märken har lack som inte funkar. LA Girl brukar ju ha fantastiska lack!

  Makeupoholic: Tror inte att det finns några lack jag inte skulle bära till vardags. Mina kollegor är vana vid galna naglar. :-)

  Fru Hjelm: Jag har mina lack i två Helmers, lådhurtsar från Ikea. Jag har hört att det är en myt att nagellack ska förvaras i kylskåpet, men vad vet jag? :-)

  Pamsan: Ja, färgen är så glad och härlig!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!