torsdag 4 mars 2010

Min älskade, älskade samling

I går kväll släpade jag fram alla mina lack ur min Helmer, ställde upp dem på soffbordet och tog lite bilder på min samling. Medan jag höll på fick min kära sambo fler än ett skrattanfall och jag fick tåla en del retsamma kommentarer. Jag tror att han tyckte att mitt beteende var lite läskigt eftersom jag tyckte mig ana en viss nervositet i hans skratt. :-)
Här är de i alla fall. Jag passade på att räkna lacken medan jag höll på och det visar sig att jag har 274 lack i min ägo. Alla utom några budgetlack inköpta i Thailand är med på bilden. Märkena är China Glaze, OPI, Orly, Essie, BB Couture, Nubar, Nfu Oh, Zoya, Misa, Color Club, Creative Naildesign, Diamond Cosmetics, Milani, MAC, Rescue Beauty Lounge, LA Girls och Ciaté. Plus några till som jag bara har enstaka lack ifrån.

När jag hade ställt upp alla lacken på bordet tyckte jag att de såg ut att vara jättemånga. Nu när jag tittar på bilderna tycker jag inte att det ser så farligt ut faktiskt.

Hur många lack har ni i er ägo?

28 kommentarer:

 1. Fin början!

  Akta dig, nagelnerding kan få oanade följder. Jag har en databas som (helt oönskat) talar om att jag för närvarande har 2846 lack, dubletter oräknat 8-D

  Lycka till med bloggen, du har fått en ny följare!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig samling. Många fina färger och en bra blandning mellan dem också :)

  SvaraRadera
 3. WOW! jag som tyckte JAG hade många - jag har kanske 60! IMPONERANDE!!!!! =)=)=)=) Snygga färger med...jag är galet avis! =)

  SvaraRadera
 4. Jag har ett nagellack som en kollega lurade på mig förra året. Egentligen lurade hon på mig tre lack, men två har jag gett bort.

  SvaraRadera
 5. PolishPig: Wow! Jag tänkte föreslå att du skulle släpa fram hela din samling, men att släpa fram nästan 3 000 lack är kanske för mycket begärt. Du är i alla fall min förebild från och med nu! :-)

  Emelie: Tack, tack! :-)

  3tjejer: Tack! De flesta skulle nog säga att 60 lack är många! :-)

  SvaraRadera
 6. Coolt med så många! Och tack för att jag lätt kan säga till min sambo att mina ca 20 st inte är något alls i jämförelse! ;)

  SvaraRadera
 7. Kristin: Det låter som en trevlig kollega! ;-D

  gabbe: Det var så lite så! :-)

  SvaraRadera
 8. Vad många fina lack, jag tror att jag börjar närma mig 180 lack eller så....De flesta tycker nog att jag är lite knäpp, min sambo tittade lite konstigt på mig i julas när jag glatt förkunnade att jag hade 143 lack....

  SvaraRadera
 9. Jeg tror jeg har rundt 140 lakker nå, ikke medregnet over-, under- og treatment-lakker. :)

  SvaraRadera
 10. Oj oj oj! Jag är nog bara uppe i 30-40. Men vilket märke tycker du bäst om?

  SvaraRadera
 11. Lina: Det där med att folk tycker att man är knäpp känner jag igen... :-D

  Frida H: Sju stycken är början på en liten samling! :-)

  Solveig: 140 lack - inte dåligt! :-D

  ebba: Mitt favoritmärke är nog China Glaze, men det finns många jag gillar. :-)

  SvaraRadera
 12. Åh, härlig samling. Jag har inte räknat mina...än. Helgens projekt kanske! :) Nagellack är så kul och det är så skönt att se att man inte är ensam om denna hobby. Väldigt många i min omgivning tycker inte att jag är riktigt klok!

  SvaraRadera
 13. Pamsan: Det skulle vara kul att se bilder på din samling! :-)

  SvaraRadera
 14. oj, shit :D haha! du är galen! jag har typ 10 stycken

  SvaraRadera
 15. Jag har sisådär mellan 30-40 lack, men kanske runt 15 som jag regelbundet använder så man ligger en bit efter NAILTASTIC!! Av någon anledning så har jag flest Mavala trots att det mer eller mindre är ett lågbudget-lack. China Glaze o creative tillhör favoritmärkena. ps, imponerad av din samling....

  SvaraRadera
 16. Christel: Ja, lite galen är jag kanske. :-)

  Peter: Av någon konstig anledning har jag bara två Mavala. De håller ju hyfsad kvalitet så jag ska nog investera i fler.

  SvaraRadera
 17. Vilken imponerande samling! Jag har inte vågat räkna mina än, men jag borde också visa min samling någon gång! Sambor till smink. och lackjunkies får stå ut med en del =)

  SvaraRadera
 18. Kerstin: Ja, jag vill se din samling! Och det är tur att man har en förstående sambo. :-)

  SvaraRadera
 19. Åh, vad kul! En nagellacksblogg till! Har missat dig, tror jag, men nu ska du in i länklistan!

  Jag skaffade en Helmer igår så jag har precis flyttat delar av samlingen till den medan två av lådorna i garderoben får fortsätta härbergera nagellack. Man växer ju ur sina förvaringar så himla fort. det är hopplöst.

  SvaraRadera
 20. HE-RRE-GUD! Fast i och för sig... Jag målar bara naglarna på sommaren. Ibland. Mest tånaglarna. Och ändå har jag säkert 30 lack eller nåt. Så om då verkligen gillar det, så kan det väl skena iväg... =)

  SvaraRadera
 21. Bara en sisådär 170 lack här. Din sambo verkar inte vara helt positivt inställd till dina naglar! Massa skumma kommentarer från honom. Uppmuntran, uppmuntran.

  SvaraRadera
 22. Sarah: 170 lack = fin samling.

  Min sambo är faktiskt väldigt positiv till mitt nagellacksintresse. Hans ibland något knasiga kommentarer beror nog på att han säger det första han kommer på när han ser lacket. Det första jag gör när jag lackat med ett nytt lack är att visa honom naglarna och fråga vad han tycker. :-)

  SvaraRadera
 23. Haha, jag äger tre nagellack :D
  Ett genomskinligt, ett lila från nyår och ett vitt som jag köpte till studenten XD
  Jag gillar egentligen nagellack, men innan jag flyttade hemifrån snodde jag alltid mammas, så därför blev det aldrig att jag hade några egna =P

  SvaraRadera
 24. jag har 19 stycken, som jag har köpt inom ett halvår, mest från depend och mavala. sugen på opi, china glaze, essie, zoya, mac men dessa är så himla dyra. +-+

  SvaraRadera
 25. Nu vill jag ju veta hur många lack du har nu. Samlingar ökar ju skrämmande fort liksom. :D

  SvaraRadera
 26. oj oj oj, så pinsamt att säga att jag har 54st. Fast har köpt kanske runt 50st på 5-6 månader. Innan var jag en nagelbitare men sen bestämde jag mig för att sluta och nu köper jag nagellack varje månad haha!

  SvaraRadera
 27. vilket märke är dom 6 nagellacken ganska breda?.
  dom är bredvid Essie om jag inte ser fel.
  nån är nog guldig och röd och grön? :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!