söndag 28 mars 2010

China Glaze Grape Pop

I dag har jag China Glaze Grape Pop på naglarna från vårens Up & Away-kollektion. Det är ett kalltonat lila krämlack som är pigmenterat och lättlackat. Två lager ger full täckning.

Det är ganska mörkt och känns därför inte som ett klassiskt vårlack utan det skulle lika gärna kunna kommit med en höstkollektion.

Det här är ett fint lack. Men jag var nog egentligen sugen på något gladare, något roligare, något glittrigare. För jag känner inte någon stor kärlek till Grape Pop. Det ÄR en fin lila, men den känns lite tråkig. Kanske var det bara fel dag för det här lacket, plockar jag fram det någon annan dag är det mycket möjligt att jag känner annorlunda.

När jag hade lackat klart gick jag i vanlig ordning och frågade sambon vad han tyckte och för en gångs skull hade han ingenting att säga. Det säger väl allt? ;-)Jag köper mina China Glaze från amerikanska Transdesign.com. Där är de väldigt mycket billigare än i Sverige, men eftersom frakten för en liten flat rate-box går på 19 dollar är det mest lönsamt om man kan tänka sig att köpa flera lack. I Sverige finns China Glaze hos Kicks och Eleven.se där de kostar 98 kronor.

Kanske är det lite Konad det här lacket behöver? Jag fick ett startkit i julklapp av min kära syster, men har än så länge bara testat det en gång (det slutade med ett gäng sneda franska liljor). Jag är alltså en komplett nybörjare, men jag gör kanske ett försök att "pimpa" Grape Pop senare i dag.

Vad tycker ni om Grape Pop?

7 kommentarer:

 1. Jag tycker att det är jättesnyggt! Kanonfin färg.
  Men kanske är jag den tråkiga typen.

  Gillar att läsa din blogg, trots att jag aldrig använder nagellack själv, det var nog snart åtta år sedan sist :-).

  SvaraRadera
 2. Therese: Jag tycker också att det är ett fint lack, jag var nog bara inte på rätt humör för Grape Pop. Och jättekul att du gillar bloggen trots att du inte använder nagellack själv. Kanske kan du omvändas? Hehe... :-)

  SvaraRadera
 3. Detta skulle jag kommenterat här om dagen men datorn strejkade då så jag gör ett nytt försök. Jag gillar färgen görmycket. Äger inget krämlack i den lila nyansen som ser så fin ut. Beställde ett Barielle-lack från Nailmail som kanske påminner om detta. Hoppas! :)

  SvaraRadera
 4. Pamsan: Jo, jag har faktiskt ändrat mig lite. Det är väldigt fint!

  SvaraRadera
 5. Heeeeelt underbart! Åh, jag älskar konad, det kan verkligen pigga upp även de tråkigaste naglarna! :)

  Jag har en fråga, jag har tänkt att beställa från transdesign men eftersom det är en amerikansk sida är jag lite orolig för taxkonstnader. Har du någonsinn fått betala tax för dina ordrar?

  SvaraRadera
 6. Lovisa: Det finns alltid en risk att man åker på att betala moms och tullavgifter när man beställer utanför EU. Jag har åkt på tull flera gånger när jag beställt från Transdesign, särskilt de senaste två månaderna. Det är alltså bättre att räkna med det och se det som en bonus om man klarar sig. :-)

  SvaraRadera
 7. Okej, tack så mycket! :) haha det har du rätt i! Jag beställdenämligen ett armband, en ring och ett block från USA för ca två månader sedan, men jag hade ju inte tänkt på att man kanske skulle bli tvungen att betala tullavgifter! Som tur är klarade jag mig! :)
  Men ungefär hur mycket kan det bli? Hur mycket har du fått betala? Om du har tid och orkar svara haha förlåt om jag är jobbig och frågar en massa :) jag hade tänkt att beställa 7, kanske 8 China Glaze nagellack från deras underbara Holiday 2010 kollektion :) Den är ju helt fantastiskt!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!