onsdag 10 mars 2010

Zoya Adina

Det här är ett sånt där lack som inte alls är bra om man måste fokusera och koncentrera sig, på jobbet till exempel. Det går liksom inte att slita blicken från naglarna för att det är så vackert och så häftigt. Zoya Adina från Reverie-kollektionen är duokromt, det vill säga att det skiftar i flera olika färger. I det här fallet är det lila med starka gröna skiftningar. En del duokroma lack har endast subtila skiftningar, men här är den duokroma effekten omedelbar.Jag älskar det här lacket! På bilden har jag tre lager lack på en bas av Orly Bonder och sist har jag ett lager Seche Vite, mitt snabbtorkande överlack.

Jag köpte inte några av de andra lacken ur Reverie-kollektionen, men måste nog köpa åtminstone rosaguldiga Happi. Om ni inte kan se er mätta på den här skönheten kan ni spana in bilder på Adina hos Make it Fab eller hos Saintbella.

Jag köper mina Zoya av Nagelglädje på Tradera.

Mitt betyg: 5/5

Sambons kommentar: "Otroligt snyggt, fantastiskt!"

10 kommentarer:

 1. Eftersom du har så många nagellack så antar jag att du inte hinner använda upp alla innan dem torkar/ blir tröga, min fråga, hur gör du så att dem inte blir tröga och håller sig längre?

  SvaraRadera
 2. Det där ser verkligen underbart ut. Har inte köpt något lack ur den kollektionen än men är sugen på tre-fyra stycken iaf och då självklart Adina. Min önskelista är alldeles för lång just nu. :/

  SvaraRadera
 3. Grymt läckert det var, det här vill jag ha på tårna i sommar!

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Det måste vara snarlikt 'Scrangie' från RBL?

  SvaraRadera
 5. Ylva: Jag har ju bara samlat i drygt två år och än så länge har inga av mina lack torkat eller tjocknat, men om det händer kan man droppa i ett par droppar "thinner" i lacket så blir det som nytt igen! :-)

  Pamsan: Ja, det är verkligen underbart. Min önskelista börjar kännas smått ohanterlig, haha!

  Peter: Jag vet, älskar det här lacket!

  Veronica: Ja, den påminner nog om Scrangie, men eftersom jag inte äger Scrangie själv så kan jag inte göra någon jämförelse. Kanske att Scrangie är något blåare?

  SvaraRadera
 6. Adina är ett sånt fint lack!
  Jag har RBL Scrangie, har inte jämfört men rent spontat skulle jag säga att de inte är så lika varandra. Principen är densamme lila lack med grönt douchrome men Scrangie är blåare och har inte ett lika tydligt duochrome. Scrangie har också små skimmer/glitter partiklar i sig.
  Måste nog ta och göra någon jämförelse tror jag!

  SvaraRadera
 7. Lina: Jag skulle gärna se en jämförelse, har faktiskt inte sett någon sådan tidigare. :-)

  SvaraRadera
 8. Köpte också mitt av Nagelglädje. Har inte provat det ännu dock. Har ett par andra av den kollektionen som jag inte heller har testat. Har för många lack att testa...

  SvaraRadera
 9. Kerstin: Tack! :-)

  Sarah: Jag känner igen det där med att ha för många lack att testa. Kanske köpstopp vore något? :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!