måndag 13 februari 2017

Essie Gel Couture Ballet Nudes

I fredags hämtade jag ut ett ett paket med pressprover på en ny kollektion från Essie Gel Couture. Ballet Nudes består av sex lack i neutrala, jobbvänliga färger. Fina, men kanske inte sådär så man börjar darra av upphetsning.Det som ser mest spännande ut är Closing Night. Grått med subtilt blått skimmer. Jag håller tummarna för att skimret syns på nageln, det ser väldigt diskret ut.

Jag vet inte om dessa redan finns i butik, det medföljde tyvärr ingen info om släppdatum.

Received pr samples of a new collection from Essie Gel Couture. Ballet Nudes includes six new colors, all very work appropriate. They look nice, but perhaps not super exciting. The one that appeals to me the most is Closing Night. Grey with subtle blue shimmer. I hope the shimmer will be visible on the nails, it looks very discrete. 

4 kommentarer:

 1. Nja inte så spännande men de ser fina ut och kan nog funka bra i nail art.

  SvaraRadera
 2. Jag har redan sett dem på Åhléns, är jag ganska säker på. Det var nån sorts erbjudande på Gel Couture-linjen också, 119 kr styck, men kanske har gått ut nu (tror det var i lördags jag såg dem).

  SvaraRadera
 3. De finns i butik och jag köpte just det grå, inget skimmer såg jag till på naglarna tyvärr.

  SvaraRadera
 4. Det gråa ser fint ut, men jag har nog något liknande redan, så det blir nog inget köp. Annars så tyckte jag väl inte att de var superspännande!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!