söndag 9 mars 2014

Snyggingar från I Love Nail Polish


Hoppas ni alla har haft en skön helg! Jag har haft ett par lugna och sköna dagar. Har träffat min systerdotter och njutit av vårsolen.

I dag tänkte jag visa er en liten lackleverans jag fick i veckan. För ett par veckor sen gjorde jag en liten beställning från I Love Nail Polish. Främsta skälet till beställningen var Nostalgia som jag sett hos bland andra Lindas Nailorama och Sminkan och det var ett lack jag verkligen var tvungen att ha.. Och såklart passade jag på att beställa några andra snyggingar också. Alla fyra lacken ser verkligen hemskt fina ut!

Har ni några roliga beställningar på ingång?

This is my last polish delivery, four pretties from I Love Nail Polish. So excited!

10 kommentarer:

 1. Hoppas du kommer gilla Nostalgia nu... :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror verkligen att jag kommer älska det! Men om jag inte gör det så är det inte hela världen. :-)

   Radera
  2. Jag tror du kommer gilla Green Goblin. Jag gör det alla fall. Så läckert med den brun/vinröd/gröna skiftningen.

   Radera
 2. De ser väldigt fina ut, jag ser verkligen fram emot att få se dem på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag längtar efter att testa dem också, men hann inte med att swatcha någon av dem helgen som var. Nästa helg kanske. :-)

   Radera
 3. Fick också ett par lack från ILNP häromdagen, men inga av de här faktiskt. Annars "råkade" jag köpa lite från Norway Nails när dom hade 40% på allt så den leveransen väntar och längtar jag efter.

  SvaraRadera
 4. De där finns också hemma hos mig! Nostalgia och Indie Go har jag testat. Nostalgia är underbart, Indie Go riktigt fint, men inte spektakulärt. De andra har liksom tappats bort i hoardandet. Men ILNP har så himla fina lack! :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!