torsdag 20 mars 2014

CND Vinylux Decadence


I dag tänkte jag visa en till produkt som var finalist i årets Daisy Beauty awards, CND Vinylux. Det är ett system som består av nagellack och ett särskilt topplack som lovar en manikyr som håller i sju dagar. Jag fick hem två lack att testa och så topplacket förstås,

Först ut att testas fick bli det djupt röda Decadence. Jag följde de medföljande instruktionerna (använd inget baslack, lacka två lager och försegla varje lager framme vid nagelkanten, gör samma med topplacket och låt torka i åtta minuter) till punkt och pricka för att verkligen göra testet rättvisa.

Och banne mig om jag inte fick en jäkligt snygg manikyr som höll sig snygg i sju dagar. Jag hade lite, lite tipwear på en nagel efter testperioden, men det var allt.

Formulan är tunn och väldigt lättkontrollerad. Här finns inte minsta tillstymmelse till rinnighet eller annan styggelse. 

Under vinterhalvåret byter jag inte alls nagellack lika ofta som under vår- och sommarhalvåret. Då passar ett sånt här system bra, likaså om man ska på semester. Jag vill sällan tillbringa tid med att lacka naglarna när jag är på semester så då är det perfekt med ett lack som håller sig snyggt i en vecka.

Mitt betyg: 5/5

Priset för nagellacken och topplacket är 135 kr/st.

CND Vinylux was one of the finalists in the nail category of Daisy Beauty awards. It's a system consisting of nail polish and top coat that's supposed to give you a manicure that lasts for seven days. After wearing it for seven days it still looked good, all I had was a little tip wear on one nail so I have to say it kept it's promise.
I received two shades for testing, this is the deep red Decadence. A beautiful and classic red. The formula was thin and very easy to control. This is a great system that I'll definitely use when I want a manicure that stays pretty for more than just a few days, like when I go on vacation.

18 kommentarer:

 1. hurra! tack för tipset, är precis vad jag är ute efter. var det svårt att få bort det, eller var det som vanligt?

  mvh
  hanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det glömde jag ju skriva! Enligt CND så ska det gå lättast att ta bort det med deras egen remover, men jag använde min vanliga Gripen och det gick hur lätt som helst. :-)

   Radera
 2. Blir allt lite sugen på att testa dessa.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är en riktigt bra produkt! Kan tänka mig att skaffa ett par till nyanserd.

   Radera
 3. Jag fick också hem dessa för test men de kom lite olägligt i samma veva som min operation så jag har inte kunnat testa ordentligt. Får absolut ge de en chans även om jag byter lack dagligen oavsett årstid. På semestern däremot, då ligger man hellre i solstolen än gör manikyrer. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill kunna fota alla lack jag använder så därför blir det mest att jag byter på helgerna under vinterhalvåret. När solen visar sig mer under våren och sommaren byter jag också oftast varje dag.

   Radera
 4. Har ett par nyanser och systemet funkar för mig - perfekt när man har en vecka full av aktiviteter och vet att man inte kommer orka måla naglarna på kvällen!!

  SvaraRadera
 5. Så fint och blankt det ser ut

  SvaraRadera
 6. Färgen är otroligt snygg! Jag kan tänka mig bära detta på semester jag med då jag inte byter lack lika ofta jag heller :D

  SvaraRadera
 7. Så otroligt snyggt och glansigt! Låter som ett bra alternativ till gel...

  SvaraRadera
 8. Kanske inte det mest optimala för oss inbitna nagelnördar men ett utmärkt system för de som vill bära sin lack under en längre period. Kul att de faktiskt håller vad de lovar:)

  SvaraRadera
 9. Jag har köp och använt ett flertal Vinylux under det senaste halvåret och kan bara instämma med Annes beskrivning ovan. Funkar mycket bra och är hållbart. Jag har haft väldigt väldigt busy halvår och har inte haft tid att ägna mig åt naglar vilket gjort att Vinylux passat mig bra. Finns numer i många fina färger även om utbudet självklart blir begränsat jämfört med allt annat utbud som finns på marknaden.

  Det jag dock kan misstänka på minus-sidan är att utan mitt älskade OPI NNS baslack så har känns det som om naglarna gradvis blivit sämre. Jag har numera enbart korta tråkiga naglar. Så om jag ska gissa något så är det förmodligen bra att varva med perioder där nagelstärkare används samt att man är mycket noggrann med nagelband/oljor och handvård samt äter och sover bra förståss! :)

  SvaraRadera
 10. älskar när du har rött! :)

  SvaraRadera
 11. Jättefin färg! Och bra tips för jag är ju som du, lackar inte om lika ofta på vintern. :D

  SvaraRadera
 12. Jag älskar nailart och att byta framförallt den ofta. Tror du man kan måla nailart ovanpå toplacket och på så sätt bara ta bort den vid behov?

  SvaraRadera
 13. Finns Vinylux CND att köpa i vanliga butiker eller är det endast webshoper som gäller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan varmt rekommendera denna sidan http://www.nailsbodybeauty.se/cnd har fungerat lätt och smidigt att beställa.. :)

   Radera

Kommentera gärna!