lördag 15 mars 2014

Depend #396

Depend #396 släpptes med vårkollektionen och är en lite dammg korall. Jag hade på känn att jag skulle gilla det och det gör jag också. Det är kanske inte jättespeciellt, men en mycket trevlig vårfärg.  Formulan var bra, lagom tjock och lättkontrollerad. Jag behövde tre lager för att det skulle täcka helt.

Mitt betyg: 4/5

Depend #396 is a nice coral creme. I had a feeling I would like it - and I do! It might not be unique, but it's a great color for spring. The formula was good and I used three coats.

12 kommentarer:

 1. Jag gillar den också, jättehärlig färg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ett riktigt trevligt vårlack!

   Radera
 2. Jag tycker det är fint. Inget som jag kanske blir supersugen på att köpa, men jag hävdar fortfarande att det är suveränt att Depend finns i de flesta större matbutikerna så att det blir lättillgängligt om man är sugen på nytt lack eller letar efter en speciell färg till några kläder. Och för alla dom som inte köper lack via nätet är det ju helt suveränt.

  SvaraRadera
 3. supersnygg! låt våren komma nu!

  SvaraRadera
 4. Den här var ju riktigt snygg och somrig! Den vill jag ha... om jag inte redan har liknande lack i min samling (typ 15 stycken... haha).
  kram Maria

  SvaraRadera
 5. Det är ett snyggt lack. Alltså, den här typen av klassiska sommarfärger kan man ju inte klaga på. De är alltid lika fina.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!