onsdag 5 mars 2014

I Love Nail Polish Mutagen

Jag har dragit mig för att publicera de här bilderna för jag inte är nöjd med dem. Å andra sidan upplevde jag väl inte I Love Nail Polish Mutagen som så magiskt som jag hade förväntat mig heller. Det ser helt enkelt inte lika magiskt ut på mig som på Sminkan. Jag skymtade den där otroliga skiftningen mellan grönt, blått och lila ibland, men då i princip bara i riktigt låg belysning så det gick inte att fota. Annars så upplevde jag det överlag som mer urvattnat än jag hade trott att det skulle vara. 

Mutagen är ett multikromt lack som skiftar mellan grönt, blått och lila, jag såg mest det gröna och lila och ganska dassiga varianter av dessa färger. Det blir lite mer intensivt i vissa ljus dock. Nu kanske ni har fått uppfattningen att jag inte alls gillar Mutagen, men det gör jag. Det är ett fint lack, bara inte fullt så fantastiskt som jag förväntade mig att det skulle vara. Bilderna här nedan är tagna vid två olika tillfällen (eftersom jag ville se om jag kunde få bättre bilder), men de är alla lika usla. 
Formulan var trevlig att lacka med, men som vanligt när det gäller multi- och duokromer så lämnar det penseldragsmärken. Jag stör mig inte på dem, men jag vet att det finns många som gör det. Det här är tre lager.

Mitt betyg: 4/5

Och ja, jag visar det här för att det är grön onsdag i dag och jag har inget annat grönt i arkivet. Titta in hos Karin för fler gröna manikyrer.

My expectations for ILNP Mutagen was enormous, but I'm not quite so mesmerized by it as I thought I'd be. It's a multichrome that shifts between green, purple and blue, but the colors are less intense than I thought they'd be. The formula was nice and covered in three coats. My pictures are really bad, I suggest you check out Sminkan's gorgeous photos instead!

23 kommentarer:

 1. Beautiful! What a spectacular green flash!

  SvaraRadera
 2. Tycker den gröna färgen är väldigt fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är den! Jag hade bara extremt höga förväntningar. Trodde det skulle vara det vackraste multikroma jag sett och det är fint, men inte såå fint. :-)

   Radera
 3. Vadå usla? Nää-ää. Det ser jättefint ut och jag blir ganska sugen på det här. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, de är så misslyckade! Men så blir det ibland, vissa lack vill min kamera inte fånga. Nu är jag sugen på att köpa en ny kamera. Behöver en bättre. :-)

   Radera
 4. Sista bilden är döläcker

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Men den är så oskarp... :-( Förlåt för gnället. :-)

   Radera
 5. Så läckert! Önskelista - check! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är absolut värt att skaffa. Vill inte avskräcka någon från köp, är glad att jag har det ändå. :-)

   Radera
 6. Såå snyggt! Och det var väl inget fel på bilderna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo. De är fula. Sorry för gnällandet. :-)

   Radera
 7. Underbar! Jag tog mig friheten att lägga till dig i inLinkz, hoppas det är ok! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men självklart! Har haft så fullt upp hela dagen att jag inte hunnit surfa in hos dig än, men strax så! :-)

   Radera
 8. Jag tycker väldigt mycket om mitt Mutagen och tyckte att det hade ganska ordentliga skiftningar. Undrar om du fick en dålig flaska? Men vill du ha mer oomph i det gröna kan du testa ILNP Reminisce istället. Det skiftar visserligen bara mellan grönt och blått, men det är grymt vackert och har mer tryck i färgen än Mutagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kanske fick jag en lite mesig flaska. Ska spana in Reminisce, låter som ett lack för mig!

   Radera
 9. Ah, de tär så farligt med de där förväntningarna.... Jag vet hur många gånger jag varit besviken efter att ha köpt lack som sett gudomliga ut på någons bilder och sen inte är gudomliga på mig. Jag är ledsen om det den här gången var mitt fel. Jag tycker dock dina bilder är bra och jag tycker jag ser massor av skiftningar i alla färger och färgerna ser ju intensiva ut också, om än inte på alla bilder. Det var ju så för mig med, den är inte lika fantastisk i alla vinklar och ljus och sen valde jag väl de bästa bilderna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, förväntningar är farliga, särskilt när de går helt överstyr. Men det är SJÄLVKLART INTE ditt fel på något sätt, så får du verkligen inte känna. Jag vet ju hur det är. KRAM! :-)

   Radera
 10. Jag tycker att det är väldigt vackert på dina bilder med jättefina skiftningar! Fast du är ju så extremt bra på att fota såna här lack så förstår om du har höga krav:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går bra ibland, ibland går det helt åt skogen. :-)

   Radera
 11. Vackert! Dina naglar ser ut som små fina skalbaggar ;)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!