tisdag 12 mars 2013

Isadora Bella Vita - sammanfattning

Jag tar en liten paus i packandet och städandet och knåpar ihop en liten sammanfattning av Isadoras kollektion Bella Vita. En liten, men naggande god kollektion måste jag säga. Som vanligt rangordnar jag dem i favoritordning.

 1. Pistacchio.

 2. Bella Vita.

3. Rosette.


Jag tycker det här är en riktigt fin liten vårkollektion. Jag är förtjust i alla utom Macchiato, men inte heller den är en dålig färg utan det handlar mer om att nyansen inte passar min hudton och att jag är rätt trött på taupe.

Kvalitetsmässigt håller alla lacken hög kvalitet, som Isadoras lack brukar göra. Jag är ju inte något fan av den stora borsten, men har faktiskt lärt mig att hantera den hyfsat bra. Alla utom Rosette klarade sig med två lager. 

Vilken är er favorit? Har ni eller ska ni köpa något av lacken?

I'm in the middle of moving, but decided to take a small break to give you a summary of the Bella Vita collection from Isadora. It's a small but nice collection. Some nice spring colors, the only one that didn't win my heart was Macchiato, but that's only because the shade doesn't suit my skin tone and I'm a little tired of taupe.
All of them except for Rosette were two coaters. Rosette needed three coats to cover completely.

15 kommentarer:

 1. Jag har köpt de två, Bella Vita och Rosette, hade mycket väl kunnat köpa Pistacchio, men tyckte att jag redan hade en liknande hemma...Men håller med dig, de tre är snyggast!

  SvaraRadera
 2. Hm... jag ser så mycket snygga swatcher på de här lacken att jag blir supersugen att införskaffa något av dem. Frågan är vilken jag ska börja med...

  SvaraRadera
 3. Dom två översta var fina och dom kan jag mycket väl tänka mig att införskaffa.

  SvaraRadera
 4. Perfekt sammanfattning, nu vet jag precis vad jag ska använda min presentcheck på Lindex till :) Bella Vita och Pistacchio ska absolut få följa med mig hem :D

  SvaraRadera
 5. Håller helt med din rangordning! Jag har köpt Bella Vita, men den skickade jag ner till Schweitz utan att testa den :) Men min lackväninna i Schweitz blev överlyckling!

  SvaraRadera
 6. Jag hade satt Bella Vita överst. Är svag för den på dina bilder. Inte köpt dock, men kanske gör det om jag ser den i rea-korg alla fall.

  SvaraRadera
 7. Jag gillar de tre översta :) jag klarade mig på två lager med alla dom tre men har lite kortare naglar än du :)

  SvaraRadera
 8. Fin och vårig kollektion! Inget jag kommer köpa tror jag. Möjligen Bella Vita i så fall

  SvaraRadera
 9. HÅller med dig helt. Och jag förstår att du är trött på taupe, det har du ju uttryckt tidigare. Jag känner mig också kluven till det. Men OM man nu ska ha en i sin samling, så tycker jag det här verkar vara ett fint alternativ. Man ser ju att det är guldskimmer i lacket, och då "händer" det ju något lite mer!

  SvaraRadera
 10. Har inget...än är väl bäst att tillägga ;)
  Pistacchio känns som att jag vill ha hem.

  SvaraRadera
 11. Och jag som verkligen älskade Macchiato ;)

  SvaraRadera
 12. Jag var inne på att skaffa Bella Vita och Macchiato men hur kan jag lämna Pistacchio som är så fin :D Hm, jag måste verkligen ha Pistacchio!

  SvaraRadera
 13. Jag har väldigt sug efter klara fina krämlack men dessa sjunger inte riktigt mitt namn...

  SvaraRadera
 14. Jag köpt Bella Vita och det är bara på grund av dina bilder. Bär det exakt just nu dessutom. Det är ta mig fan underbart!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!