tisdag 26 mars 2013

OPI The Bond Girls - flaskbilder

I dag fick jag ett paket med en ny kollektion från OPI, The Bond Girls. Den består av sex lack, alla med liquid sand-finish, som har fått namn av Bond-brudar. Jag är ju absolut inte något Bond-fan, har sett långt ifrån alla filmer och därmed har jag ingen större koll på Bond-brudar heller.Den enda av dessa Bond-brudar som jag känner till är Vesper, men henne älskade jag. Herregud vad jag grät när hon dog. Vilken fullständigt hjärtekrossande scen! Sen är ju Eva Green en synnerligen vacker kvinna också måste jag säga.

Vad gäller resten av brudarna så har jag hört talas om ett par av dem, men har ingen aning om i vilken film de förekommer eller hur de ser ut.

Nåja, låt oss nu prata om själva lacken i stället. Det som lockar mig mest är utan tvekan det vackert ljusröda Jinx med sitt guldskimmer. Vesper, som verkar ha en slags lilabrun färg, ser också intressant ut.

Kollektionen ska finnas i svenska butiker från och med början av maj och swatches kommer vartefter.

Vad tycker ni om The Bond Girls? Något som lockar er?

Just received press samples of The Bond Girls collection from OPI. Six new polishes with their liquid sand finish. Naturally, they've all been given names from Bond girls. I'm not a Bond fan so the only one I know of is Vesper. But I seriously love her! Eva Green is a gorgeous woman and I cried my eyes out when Vesper died. Anyway, back to the polish. 
The two shades I'm most looking for to trying is Jinx (gorgeous light red with gold shimmer) and Vesper, that looks like it's brownish purple type of color. Looks interesting. 
What do you think of The Bond Girls collection? Do you think you will be getting any of these?

24 kommentarer:

 1. Tycker denna kollektion är lite lockande på grund av namnen och temat men är inte jätte sugen på luquid sand. Mest sugen är jag på Pussy Galore, just för namnet. Är fortfarande fascinerad av hur man kan få för sig att döpa någon till Pussy Galore :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag vet, det är ett helt galet namn!

   Radera
 2. Hoppas att det dyker upp ett pressutskick här också annars blir det till att klicka hem. Är helt såld på sandlacken. Har ungefär lika bra koll på bondbrudarna som du. Det jag minns starkast är nog när Daniel Craig kommer upp från havet i små badbyxor. Han ser helt ok ut där. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det dyker säkert upp hos dig vilken dag som helst!

   Radera
 3. Tiffany Case har jag sett swatcher på och den är sjukt fin! Nästan så jag funderar på att skaffa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker den ser liiite blek ut i flaskan, men den kanske överraskar.

   Radera
 4. Jag tycker de kunde haft med något lack som inte var liquid sand. Är inte helt såld på dom

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är ju inte min favoritfinish heller, även fast jag gillade dem i Mariah Carey-kollektionen mycket mer än jag hade trott. Håller med om att de gärna hade fått blanda upp det hela med lite vanliga kräm- eller skimmerlack.

   Radera
 5. Är väldigt nyfiken på de här, ska bli kul att se swatches på dem :-) Flera fina nyanser....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Swatches kommer så småningom! :-)

   Radera
 6. Jag känner mig inte jättesugen på ett enda av de här lacken faktiskt.

  SvaraRadera
 7. Jag är mätt på Liquid sand-lack efter Mariah Carey.. men temat är roligt, jag gillar Bond.

  SvaraRadera
 8. Shit, jag är verkligen sämst på Bond och således också Bond-brudarna. Faktum är att Erik och jag hade en litet gruff kring Bond och hans damer i helgen, min ståndpunkt var att jag inte gillar Bonds slit och släng-inställning till Bond-brudarna och att han var en lösaktig självisk skit och Erik tyckte såklart att jag var fånig. Iaf, vi såg Dr No och det var det som föranledde det hela, Honey Ryder var med i den. Vad gäller lacken så har jag noll sug efter Liquid Sand men flera av lacken ser ut att kunna bli fina med överlack om man nu orkar anstränga sig så mkt:)

  SvaraRadera
 9. Pussy Galore och Solitaire är jag sugen på. Men alla ser fina ut och tröttnar man på finishen är det väl bara att testa med topplack på :-)

  SvaraRadera
 10. Jag är nyfiken på hur Pussy Galore ser ut på naglarna, och Honey Ryder. Men alla blir spännande, ser fram emot dina swatcher!

  SvaraRadera
 11. Åh avis! Honey är mest favorittippad hos mig än så länge

  SvaraRadera
 12. Solitaire och Honey Ryder är jag mest nyfiken på. När det gäller Bondbrudarna har jag absolut ingen koll :D

  SvaraRadera
 13. Jag håller faktiskt med Emma P här ovan om Bonds beteende...

  Vesper var också en favorit hos mig i filmerna, så tragiskt när hon dog, usch vad jag blev ledsen då. *snyft*
  Annars har jag inte heller så bra koll, förutom att Jinx spelas av Halle Berry i någon av de senare filmerna. Jag antar att detta lack är inspirerat av den klassiska scenen där hon kliver ur vattnet i en orange/korall-färgad bikini. Då ser hon ju ut som en gudinna!

  SvaraRadera
 14. Åh, skönt att höra att det inte bara är jag som inte har koll på Bondbrudarna!

  Vesper är jag nyfiken på. Är det ett helsvart sandlack?

  SvaraRadera
 15. De på nedre bilden är jag nyfiken på. Med överlack då. :D

  SvaraRadera
 16. Honey Rider tycker jag verkar intressant!

  SvaraRadera
 17. Jag älskar denna kollektionen! Är mest nyfiken på Solitaire och Pussy Galore :)

  SvaraRadera
 18. Jag är Bondnörd så jag går in i totalt nörd-mode när Bond kommer på tal ;-) Men jag måste nog köpa Solitaire och Vesper för de ser mest intressanta ut.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!