tisdag 19 mars 2013

Depend #346

Det stormade runt Depend igår, om du missat det och vill veta varför kan jag tipsa om att läsa detta inlägg hos Lindas Nailorama. Konstigt och korkat agerat av Depend, tycker jag. Vissa tänker bojkotta dem från och med nu, men något sådant planerar jag inte att göra. Däremot hoppas jag att Depend tar ett steg tillbaka och frågar sig om det här verkligen var ett bra sätt att hantera situationen på (som för övrigt är en petitess, det kan väl ändå inte vara hela världen om en kund tipsar om ett budgetalternativ?). Ett riktigt pr-haveri, alltså. Nåja, jag hoppas som sagt att de lär sig av den uppkomna situationen och byter strategi.

Jag har ett par Depend-swatches i arkivet som jag ändå vill få ut. Här har vi #346 från vårkollektionen, ett härligt mellanrosa krämlack. Inte unikt på något sätt, men en färg som alltid funkar.


Formulan var kanonbra, ganska tjock, men lättmålad. Två lager täckte helt.

Mitt betyg: 3/5

Vad tänker ni kring Depends agerande?

18 kommentarer:

 1. Jag tycker också att det var väldigt dumt av dem att agera så men jag kommer inte heller att bojkotta depend. Förhoppningsvis lär de sig av sina misstag.
  Detta var väldigt sommarfint, ett lack som alltid funkar. Dock är det inte jätte intressant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag skulle förmodligen inte köpt det om jag inte fått det. Men väl på naglarna gillar jag alltid såna här rosa.

   Radera
 2. Tuggummirosa! Fint faktiskt, men av erfarenhet vet jag att detta inte kommer att hamna i min låda.

  Jag tycker också att det ganska dumt beteende av Depend, men bojkotta kommer jag inte att göra. Tycker fortfarande om deras lack och att dom är lätt åtkomliga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tycker ju också att de släpper en del bra lack. Som vårkollektionen t.ex.

   Radera
 3. Fint! Påminner om nåt av lacken från Minnie Mouse, men minns inte vilket :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. If You Moust You Moust är det nog du tänker på. :-)

   Radera
 4. Vilken glad färg, dina bilder fick mig genast på bra humör! :-)

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt vårigt lack! Påminner om något Nubar jag har.
  Jag köper nästan aldrig Depend ändå så någon bojkott kan jag inte påstå att det blir. Däremot tycker jag det var ett löjligt agerande av Depend.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också ett Nubar som påminner lite om detta. Kommer inte ihåg vad det heter nu dock...

   Radera
 6. Jag håller med, Depend hanterade det illa. Men jag gillar ju deras lack rätt ofta så det blir ingen bojkott. Jag är inte stark nog för det. Och deras remover... Ja, vad ska jag säga...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det krävs mer än ett pr-haveri för att jag ska bojkotta ett företag känner jag. Och nu har de ju bett om ursäkt för sitt agerande så saken är ur världen.

   Radera
 7. Jag har aldrig dolt att jag inte attraheras av Depend som varumärke och tycker deras produkter som oftast är sjukt tråkiga. Inlägget på Lindas blogg förstärker bara min negativa uppfattning. *FACEPALM* Nu kan jag addera dåligt kundbemötande till listan på minussidan.

  Du gör som du vill och jag gör som jag vill och jag är fine med det dock ;)

  SvaraRadera
 8. precis en sån rosa som jag varit ute efter, härligt! =)
  men herregud vad löjligt av dem. menar som stort företag ska dem väl klara av att få lite råd/konstruktiv kritik! dåligt. men göra nagellack kan dem :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, självklart måste man kunna ta lite konstruktiv kritik.

   Radera
 9. Jävligt skumt agerande av Depend. Har inga planer på bojkott, jämför man med OPIs agerande för nåt år sen så känns detta ganska lugnt. Sen tycker jag att det är oproffsigt och jag tror att det påverkar märkets image negativt, således sköt de nog sig själva lite i foten. Men många av deras vårlack är fina och detta är ett av de absolut finaste enligt mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns inte som att de tänkte alls. Men de verkar ha insett att de hanterade situationen helt fel. Bra!

   Radera

Kommentera gärna!