fredag 1 februari 2013

Glitter Gal Lizard Belly

Här kommer några ganska kassa bilder på ett vacker lack. Det är ju Skimmerskuggans holofredag och jag vill ju vara med! Glitter Gal Lizard Belly är ett nästansvart mörkgrönt lack med scattered holo. Färgen drar lite åt blått också. Mörkt havsgrönt skulle man väl kunna beskriva det som.


Regnbågarna är inte de mest imponerande jag sett, men de är inte så icke-existerande som bilderna vill antyda. Min kamera ville bara inte fånga dem.

Formulan är tunn och lättkontrollerad. Men alltså, Glitter Gals pensel. Vi är inte bästa kompisar direkt. Jag tycker den är alldeles för mjuk och sladdrig, vilket gör lackningen knepig trots bra formula. Tre lager krävdes för full täckning.

Mitt betyg: 4/5

Glitter Gal Lizard Belly is a dark green scattered holo that leans a little blue. Maybe it's teal green? Anyway, it's a gorgeous color, though it may not form the craziest rainbows I've seen. They're better in real life though, my camera didn't do a good job tryin to capture them.
The formula is thin and smooth, but the soft brush makes application sort of tricky anyway. This is three coats.

16 kommentarer:

 1. Jättefint! Färgen är fin och regnbågarna ser underbara ut.

  SvaraRadera
 2. Ååh Lizard Belly! Jag älskar Lizard Belly! Underbart att se!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker du fick fram lacket superbra. Mina bilder på detta ska vi glömma. Hade jättesvårt för att få fram några regnbågar. Här syns det ju. Plus att man ser den vackra gröna färgen. :)

  SvaraRadera
 4. Undrar vad jag tänkte på när jag beställde Glitter Gal via Nailmail, jag har ju missat att köpa massa fina bl.a denna.

  SvaraRadera
 5. En klassiker! Urläcker!!
  Synd på penseln... Varför snålar de på sånt liksom...??

  SvaraRadera
 6. That's absolutely beautiful!! :)

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt bra bilder igen! Jag lyckades inte fota det här lacket. Det är så mörkt att det är svårt att fånga regnbågarna.

  SvaraRadera
 8. Det verkar som om vi har tänkt lika när det klickades hem lack från Nailmail ;)

  SvaraRadera
 9. i love the holographic!

  I invite you to my blog :)

  SvaraRadera
 10. Oj, detta var superfint! :)

  SvaraRadera
 11. Så himla fint! Jag har inte detta själv men har testat Sminkans flaska och jag gillade den verkligen...

  SvaraRadera
 12. Lizard Belly är fint (och har ett väldigt fint namn, även om det inte alls matchar Katlas mage), men det är synd att det inte har liiiite mer holoeffekt!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!