torsdag 31 januari 2013

OPI Oy-Another Polish Joke!

OPI Oy-Another Polish Joke! släpps i svenska butiker den här veckan med vårkollektionen Euro Centrale. Det är ett väldigt gulfärgat guldlack som består av yttepyttesmå glitterkorn i en klar bas. Jag gillade inte hur det såg ut i flaskan, och nej, det funkar tyvärr inte på mig. Det är alldeles för gultonat och klär mig helt enkelt inte. Finishen är egentligen fin, jag önskar bara att det hade varit lite mindre gult. Då hade det kanske blivit en hit.

Den är väldigt skir, jag har fyra lager på bilderna och fortfarande VNL. I övrigt var det lätt att lacka med.

Det här känns på något sätt som en mycket sämre version av det alldeles underbara Goldeneye. Det är ju också ett gultonat guldlack (som faktist funkar!) och består av yttepyttelitet glitter i en ofärgad bas. Men det glittret är mycket mer metalliskt och roligt. Det här känns som dess misslyckade lillasyster eller något. Aj aj, hårda ord från mig, 

Jag funderade om det här kunde fungera som effektlack eftersom det är så pass skirt så jag testade att lägga ett lager ovanpå svart. Så här blev det.

Jag vet inte. Det är kanske lite för tättpackat för att fungera ovanpå något annat. Nej, Oy-Another Polish Joke får nog finna sig i att förpassas till de lack som endast blir burna en gång.

Mitt betyg: 2/5

OPI Oy-Another Polish Joke! from the Euro Centrale collection is made out of very, very tiny gold micro glitter in a clear base. The gold leans very yellow, way too yellow for my taste. I tried putting one coat over a black creme, but I'm not sure I like it like that either. 
It's very sheer, after four coats I still had VNL. Except for the sheerness, the formula was fine.

17 kommentarer:

 1. Klart bättre över svart, men nä det här kommer inte hamna i min samling.

  SvaraRadera
 2. Jag sitter och swatchar det just nu. Det är fint, men det är nog lite för gult. Håller med om att det känns som Goldeneye's misslyckade lillasyster.

  SvaraRadera
 3. Så otroligt mycket snyggare över det svarta, som effektlack, då hade t.o.m. jag kunnat ha det på mig. Men inte som enskilt, nää, klarar inte så gula lack tyvärr.

  SvaraRadera
 4. Så snygga, måste kika efter ett guldlack senare idag :)

  SvaraRadera
 5. Men över svart var det ju ascoolt. :)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att det tog sig över svart, och att du kanske är lite väl hård mot de i den versionen, men å andra sidan så väcker det knappast mitt ha begär.

  SvaraRadera
 7. Nej det här var ingen hit du. Det var visserligen bättre ovanpå svart men ändå inget lack som jag känner att jag måste ha.

  SvaraRadera
 8. Jag tycker det påminner himla mycket om ChG Lighthouse!

  SvaraRadera
 9. Nja... nej, inte min kopp te det där. Även om det blev bättre över svart.
  Håller med om att GoldenEye är typ tusen ggr snyggare!

  SvaraRadera
 10. Nej, blir inte medlem av min samling heller. Namnet passar ju ganska bra, lacket känns lite som ett skämt. :-)

  SvaraRadera
 11. Nja, inte min grej heller riktigt... Har både ChG - Lighthouse och OPI - Golden Eye, detta behövs inte i den samlingen.

  SvaraRadera
 12. Men! Jag tyckte det passade sjukt bra på dig! Snyggt som fasen!

  SvaraRadera
 13. Jag tycker det ser jättefint ut på dina bilder men jag misstänker attt det skulle bli katastrofalt fult på mig. :D

  SvaraRadera
 14. håller med dig om att det är alldeles för gult. förstår inte varför man ger ut ytterligare ett guldlack så snart efter förra... brukar vilja ha i stort sett alla lack du visar men detta, nej det klarar jag mig utan.
  önskar dig en trevlig helg och ser fram emot vad du ska bära på tassarna härnäst =)

  SvaraRadera
 15. Haha ja men du har ju rätt, ser mesigt ut jämfört med Goldeneye (som jag fortfarande inte köpt, fy på mig!)
  Och ja, alldeles för gult för mig också. Lite coolare över svart ^^

  SvaraRadera
 16. Folk verkar antingen älska eller nästintill hata det här lacket. Kommer vara spänd på vad jag själv tycker den dagen då jag köper det. Tycker det ser fint ut!

  SvaraRadera
 17. Det var inte så kul på egen hand, men över svart ser det ju nästan grönt ut och blir riktigt fint!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!