fredag 15 februari 2013

Depend #2057 Beaming Berry

Depend #2057 Beaming Berry är ett cerisefärgat lack i en finish jag tycker är svår att definiera. Jag tycker inte att den känns som en äkta foil. Men det är ju inte heller ett skimmerlack. Kanske får jag klassificera det som ett mes-foil. Det är liksom småfoiligt.


Formulan var bra och den täcker med tre lager.

Jag vet inte varför, men jag föll inte riktigt för detta färgen. Färgen är ju fin och det är inget fel på finishen, men det känns liksom lite tråkigt. Jag avslutade med ett lager Seche Vite, men ytan känns ändå lite småmatt. Kanske är det det som stör mig?

Mitt betyg: 3/5

Mirage-lacken kommer att kosta 39 kr/styck när de släpps vecka 9 och jag tycker faktiskt inte att prishöjningen känns motiverad. Varför ska de här vara dyrare? Det skulle jag bra gärna vilja veta.

Vad tycker ni om detta?

Depend #2057 Beaming Berry is a fuchsia with a finish that I find a bit hard to define. Many define it as foil, but it doesn't feel like a true foil to me. It's not a shimmer either. Maybe it's foil light? 
The formula is nice and it covers in three coats. 
The color is pretty enough and there's nothing really wrong with the finish, but for some reason this just doesn't do it for me. I find it a bit boring. Maybe it's due to the fact that the finish is a little dull even after a coat of Seche Vite?

14 kommentarer:

 1. Jag tycker lacket ser väldigt fint ut :) men prishöjningen förstår jag inte heller.. Hololacken visst, men dessa.. Nä

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det hade jag inte något problem med eftersom man vet att hololack innehåller dyra ingredienser.

   Radera
 2. Det ser helt ok ut, men det finns andra i samma färgskala som känns mer livfulla tycker jag. 39:- för dom här. Tja, det är väl lite att ta i enligt mig.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker färgen är fin och även finishen. Synd att de höjer priset på dessa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns aningen omotiverat.

   Radera
 4. Ja tycker det ser fint ut, men har ju liknande så det är inget jag kommer skaffa. Prishöjningen förstår inte jag heller, de här lacken känns inte så speciella.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag tycker inte heller det.

   Radera
 5. Jag tycker det är sött! Känns dock som om jag har ett lack från OPI eller China Glaze som är väldigt likt detta, men kan inte riktigt sätta fingret på vilket...

  SvaraRadera
 6. Ja! Du har rätt! alla Miragelacken känns småmatta även med överlack. Det irriterar mig också. De är snygga i sol för då gnistrar de så man inte tänker så mycket på det men annars är de matta. Jag försökte förklara för Emma varför hon skulle prova ett av mina även om det är en meslila för att få ytan klar för sig innan hon köper de roliga färgerna för det är inte säkert att hon gillar finishen. Men den är så svår att förklara i ord. Tack för ordet matt, det hade fallit ur min vokabulär tydligen.

  SvaraRadera
 7. Ganska fin färg ändå, men svårdefinierbar finish. Kan det vara minimini glassflecks + shimmer??
  Svårt att se det enbart på bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så skulle det absolut kunna vara!

   Radera

Kommentera gärna!