onsdag 8 februari 2017

Essie - Wrap Me Up

Bilderna på Essie Wrap Me Up har ett par veckor på nacken, jag har inte varit så sugen på att publicera dem eftersom de är sjukt fula. Men jaja, jag slänger ut dem. Jag har inte tid att vara petig, får ju vara glad att jag hinner lacka naglarna överhuvudtaget. Det släpptes i alla fall med Cashmere-kollektionen i höstas och är ett smutsvitt, matt lack. Inte helt matt, men satinmatt kan man väl säga. 

Jag gillar verkligen färgen och finishen, men det gör sig bättre på naglar som är i bättre skick än mina kan man säga. Den matta finishen visar verkligen alla imperfektioner. Som tur var så syns ju inte de på lite håll så jag trivdes ändå bra i det.

Formulan är helt okej för att vara ett matt lack. Det torkar fort, men inte för fort. Två lager ger full täckning.

Mitt betyg: 4/5

Essie Wrap Me Up is an off-white satin matte polish. It's really pretty, but since my nails aren't in perfect shape, it really shows off all of the imperfections. Thankfully you don't really see the from a distance so I enjoyed wearing it anyway. :-) The formula was pretty good, especially considering many mattes have a slightly more difficult formula. It dries fast, but not too fast and covers in two coats.

2 kommentarer:

Kommentera gärna!