torsdag 3 mars 2016

OPI Never Have Too Many Friends!

Dåliga bilder på OPI Never Have Too Many Friends!, men de får duga. Det är inte särskilt inspirerande att blogga om ett svart krämlack så jag orkar inte ta om dem. Och även om jag inte tycker det är så spännande med rent svart och aldrig bär dem på egen hand, så är de ju fiffiga att använda som bas för glitter och andra typer av effektlack. Ett bra svart krämlack är alltså ett måste i "lackgarderoben" vill jag säga.

Vad man vill åt då är att de ska ha en bra formula och allra helst täcka med bara ett lager. Min favorit just nu är Cult Nails Nevermore, men Cult Nails har ju lagt ner så när min flaska är slut så får jag hitta en ny favorit.

Hur är då Never Have Too Many Friends? Jo, det är faktiskt riktigt bra. Det täcker med ett flödigare lager eller två tunnare. Jag lyckades variera tjockleken på mina lager, så vissa naglar fick ett lager medan andra fick två.


 

 Formulan har en trevlig tjocklek och är lättkontrollerad. Ett bra svart krämlack alltså, min flaska lär gå åt så småningom.

Mitt betyg: 4/5

My pictures of OPI Never Have Too Many Friends! aren't great, but I don't feel like taking new ones since blogging about a black creme isn't super exciting. I never wear black creme on their own, but I frequantly use them as base for glitter and other effect polishes. What I want from a black creme is a good formula and good coverage, I like them to cover in one easy coat. My favorite so far is Cult Nails Nevermore, but since Cult Nails have shut down I'm going to have to find a new favorite. 
Never Have Too Many Friends is a good one, it covers in 1-2 coats depending on the thickness of the coats and the formula is nice and creamy. I'll definitely use this one more in the future. 

13 kommentarer:

 1. I looks like a nice solid black!

  SvaraRadera
 2. Inget fel på de där bilderna. :) Håller med, svart är tråkigt att blogga om men det är bra att veta vilket en ska satsa på.

  SvaraRadera
 3. A-England Camelot är min svarta favorit just nu. Det är inge vidare kul att blogga om svarta krämlack kanske, men jag tycker det är ursnyggt på naglarna.

  SvaraRadera
 4. OPI Black Onyx is my favourite black nail polish, but this one I may also have to get my hands on.

  Katie | http://ktmcgworld102.blogspot.ca

  SvaraRadera
 5. Jag testar detta, du får ta bort om det inte känns OK för er.

  Jag var också en lacknörd för några år sedan men tappade intresset ganska tvärt och kvar stod jag med några hundra nagellack som sedan dess stått orörda. Bland annat Depends holo-kollektion, en hel del IsaDora, H&M, något OPI, Orly och China Glaze. Om intresse finns av dina läsare att köpa nagellack till en billig peng så får ni gärna maila mig på: jessicaanderssonpaulsson@gmail.com.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att du har större chans att lycka sälja dina lack i någon av fb-grupperna som är ämnade för detta, t.ex Lack Fûr Alles. Lycka till! :-)

   Radera
 6. Haha alltså ja, det är ett svart krämlack, man kan knappast förvänta sig mer av bilderna än att de ska återge det och det gör dina bilder alldeles utmärkt. Jag behövde två lager för att få den täckande men annars håller jag med dig, et trevligt svart lack. Föredrar dock Who Are You Calling Bossy?!?, det är min svarta favorit.

  SvaraRadera
 7. Back in black :)
  / Maria

  SvaraRadera

Kommentera gärna!