onsdag 23 mars 2016

Essie Off Tropic

Här kommer bilder på helt nylackade naglar! Jag hann aldrig lacka om igår, men just nu sover Tuva så jag kastade mig över Essie Off Tropic. Tyvärr blev inte bilderna särskilt bra,  men de får duga.

Off Tropic är ett mörkgrönt krämlack. Någon nyans mörkare på nageln än vad det ser ut att vara i flaskan. Det här får nog klassas som "nästansvart", jag hade själv föredragit det någon nyans ljusare, men jag tycker ändå det är fint. Inte direkt en klassisk vårfärg, men sådana bjuder vårkollektionen på ändå, så det är bara skoj att de slänger in något mer oväntat också.

Jag tyckte det här var något mer svårlackat än Pool Side Service från samma kollektion, men jag misstänker att det snarare berodde på mitt slarviga underarbete än formulan. Två lager räcker för full täckning och det är väldigt glansigt även utan topplack.

Mitt betyg: 3/5

Off Tropic är mitt bidrag till Karins gröna onsdag. Yay - jag fick till ett inlägg! :-)

Essie Off Tropic is a dark green creme, slightly darker on the nails than in the bottle. It's pretty, but I would probably have liked it more if it had been a tad bit lighter. It's not a typical spring color, but the collection offers plenty of more spring appropriate colors so I think it's fun that they decided to do something a little less expected too. This is two coats.

7 kommentarer:

 1. Snyggt lack iofs, men jag använder nog hellre svart!
  / Maria

  SvaraRadera
 2. För det första tycker jag det är kul med en icke vårig färg i en vårkollektion och för det andra tycker jag den är skitsnygg!

  SvaraRadera
 3. I love the pun in the name - and it's a gorgeous green!

  SvaraRadera
 4. Klart och tydligt grönt men mörk variant i mina ögon!

  SvaraRadera
 5. Kul med så härligt grön i en vårkollektion!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!