tisdag 23 juni 2015

ILNP Atomic Sherbet

ILNP Atomic Sherbet släpptes med höstkollektionen förra året. Jag fick detta i present i min födelsedagsgrupp på Facebook.

När jag googlade på swatches på detta blev jag lite konfunderad. På de bilder jag hittar ser det väldigt annorlunda ut jämfört med mina swatches. Det ser betydligt mer orangerött ut. Min flaska är en ljus orange som drar åt koppar. Det innehåller dessutom vackert guldskimmer och holoskimmer. Mycket fint och ganska unikt i min samling.

Kanske har pigmentet förändrats över tid? Nåja, jag tycker om det som det är.Formulan var skir, efter fyra lager har jag fortfarande lite VNL. I övrigt var den trevlig att lacka med.

Mitt betyg: 3/5

ILNP Atomic Sherbet was released with the fall collection last year. When I googled for swatches I got a little confused. The swatches I find shows a much darker, more red-leaning orange, while my bottle is a light orange leaning towards copper, with gold and holographic shimmer. Still pretty thouhg, and fairly unique in my collection. I guess the pigment must have changed? 
The formula was sheer, I still have some VNL after four coats. Except for that it was nice.

6 kommentarer:

 1. WOW, it's glowing, but 4 coats is too much for me. Maybe underwear would have helped...

  SvaraRadera
 2. Med all respekt för att du har fått det i present (vilket var gulligt!) och att det är annorlunda... men det är allt jag kan säga om det.
  / Maria

  SvaraRadera
 3. Lite mer orange färg hade kanske inte skadat, men jag gillar det ändå. Du kanske skulle kontakta ILNP och kolla om dom haft problem med pigmenten.

  SvaraRadera
 4. nja jag har lite svårt för dessa färger!!men snygg på andra!

  SvaraRadera
 5. Det ser vackert ut på solbilderna! På den översta bilden får det mig att tänka på Glitter Gal Citrine och ja, den får mig att tänka på det som den rimmar på:D fast Citrine är nog lite gulare.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det ser fint ut! Synd att det var lite skirt, men väldigt vackert.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!