tisdag 2 juni 2015

Yves Rocher Rouge Impérial

Det är lite mycket nu så bloggen får stå tillbaka. Jag har varit sjuk, fyllt år och så är jag ensam med Ozzy eftersom sambon är i Barcelona. Imorgon åker jag till Belgrad med två kompisar för några dagars semester.

Jag tänkte i alla fall slänga ihop ett snabbt inlägg och visa Yves Rocher Rouge Impérial. Ett sjukt snyggt pinupparött lack med crellyfinish. Naglarna syns verkligen i detta.

 
 Jag har två lager på bilderna och då kan man fortfarande se lite VNL, ett tredje lager skulle göra det helt täckande, men jag gillade det så här. Formulan är suverän - extremt lättlackad och trevlig.
 
Mitt betyg: 4/5

Priset är 69 kr/5 ml.

Yves Rocher Rouge Impérial is a gorgeous bright red crelly. Such a classic, sexy shade! The formula is perfect - so smooth and creamy to apply. I'm wearing two coats in the pictures, a third coat would probably make it completely opaque, but I liked it this way.

11 kommentarer:

 1. Kul att du är tillbaka... jag har saknat dig. Varje dag :)
  Härligt lack du visade!
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag har haft dåligt samvete över mitt dåliga bloggande. Försöker att inte ha det, men det går sådär.

   Radera
 2. Lite dyrt kan jag kanske tycka, men sjukt fin färg.

  SvaraRadera
 3. Underbar färg verkligen. Klassiskt och läckert! :-)
  Ha en skön semester!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det ska jag ha! Ska bli skönt med lite värme. :-)

   Radera
 4. Oh, what a pretty and classic/classy red!

  SvaraRadera
 5. Förstår att ni har mkt, är lite i samma situation själv. Eller ja, tiden är iofs en bristfaktor men det är framför allt orken som saknas hos mig. Grattis i efterskott! Lacket är verkligen perfect red!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!