tisdag 16 juni 2015

Depend #452

Depend #452 släpptes med årets sommarkollektion. Färgen är lite svårbestämd, men jag vill beskriva den som en ljus koppar med metallisk finish. Det blir lite synliga penseldragsmärken, vilket är synd. Det ser inte så attraktivt ut på mina bilder och jag kan väl inte säga att jag älskade det. Men jag tycker inte heller att det är sååå illa. Okej, men kanske inte så mycket mer. Kan däremot tänka mig att färgen skulle göra sig riktigt bra till solbruna händer.


Formulan var tjock och något seg, inte den roligaste att lacka med. Tre lager krävdes för att det skulle täcka ordentligt.

Mitt betyg: 2/5

Depend #452 was rleleased with the summer collection. It's a light copper metallic. The finish is a little brushstroke-y. It doesn't look very attractive in my pictures and I can't say that I loved it. But I didn't hate it either. I thought it was okey, but perhaps not more than okey. I do think the color would look nice against tanned skin though.
The formula was thick and sort of tough. I had to use three coats to make it completely opaque. 

5 kommentarer:

 1. I agree, this type of color is demanding - but with the right skin color it can be nice :)

  SvaraRadera
 2. Nej ingen hit. Skulle kunna funka om mannen brun, fast allvarligt skulle ju aldrig välja detta före ett neonlack som ju också är grymt när man är brun:)

  SvaraRadera
 3. "Ok, nu har vi sett det"... mer än så kan jag inte säga! *Jäsp* Det finns bra mycket intressantare lacker för denna säsong.
  / Maria

  SvaraRadera
 4. På rätt person ( och nu menar jag inte att det ser illa ut på dig!) är nog det här riktigt snyggt, men jag tvivlar på att jag skulle trivas i det.

  SvaraRadera
 5. Njae det här går nog inte hem hos mig. Stod och spanade på det i butik men slutade med att jag inte köpte det, kanske var lika bra :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!