torsdag 25 juni 2015

OPI I STOP For Red

Jag fortsätter att gå igenom sommarkollektionen Brights. Det här är I STOP For Red. Jag vet inte varför stop står i versaler, men så är det. Nåja, det är i alla fall ett trevligt tomatrött krämlack. En riktigt snygg och smickrande nyans.

 
Formulan hade en bra tjocklek, men jag tyckte den var något rinnig. Inte så pass att det är ett problem, men inte helt klockren alltså. Jag har tre lager på bilderna.

Mitt betyg: 4/5

OPI I STOP For Red (why is stop in capital letters? I have no idea) is a tomato red creme. I love this shade, it's bright and very flattering. The formula was a tad bit runny, but not so much that it should keep anyone from getting it. This is three coats.

15 kommentarer:

 1. Väldigt snygg nyans! Jag har alla andra lack ur denna kollektion, men den röda kändes som jag hade 10 kopior av sedan innan. Det är en ganska vanlig sommarfärg, eller hur?
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi ser ju ofta ljusare röda i sommarkollektionerna, men jag har inte gjort någon jämförelse för att se om jag har någon dupe till just denna. Men det har jag säkert någonstans i samlingen. :-)

   Radera
 2. Jag gillade den här oväntat mycket. Så smarrig. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är tokfin! Är faktiskt sugen på att bära den på riktigt, det här var bara en swatch.

   Radera
 3. Helt hysteriskt glansigt! Faktiskt jättefint, mest för glansen, färgen är ju inte speciell men ja, absolut fin såklart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ett lack behöver ju inte vara unikt för att vara vackert. :-)

   Radera
 4. Jättehärlig röd! Det kanske är versaler för att det ska vara sån röd som på STOP-trafikskyltarna? En okvalificerad gissning :D Riktigt snygg färg i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det måste det såklart vara! Ibland är jag trög... :-)

   Radera

Kommentera gärna!