måndag 19 januari 2015

OPI Shine For Me

OPI Shine For Me släpptes med 50 shades of Grey-kollektionen. Mikroglitter i silver, ljusblått och mörkare blått. Blått och silver känns som en klassisk vinterkombo. Ytan blir ganska knottrig, vill man ha den slät så får man nog ösa på med mer topplack. Jag har ett lager topplack på bilderna och det räckte inte för att få det slätt. 
Formulan är bra; lagom tjock och lätt att kontrollera. Jag behövde tre lager för att det skulle täcka helt.

Mitt betyg: 4/5

OPI Shine For Me is part of the 50 Shades Of Grey collection. Micro glitter in silver, light blue and a darker shade of blue. Very "winter-y"! The formula was nice; smooth and easy to apply. This is three coats and one coat of top coat.

12 kommentarer:

 1. Snyggt! Jag har använt det som överlack på de grå nyanserna. Det blir jätte fint! Men det är snyggt som ensamt lack också.
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag inte testat, men det måste jag såklart göra. :-)

   Radera
 2. Jag trivdes i detta, jättefina bilder du fick till också! Men alltså borttagningen?! Har glitter exakt överallt just nu...

  SvaraRadera
 3. Intressant färgkombination! Jag håller med om att blått och silver är en klassisk vinterkombo :)

  SvaraRadera
 4. Ganska fint och roligt även om inga lack från den här kollektionen får mig att vilja skrika eureka. fast det kanske är en skyddsmekanism eftersom jag försöker undvika lack just nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, men jag kan hålla med. Jag gillar lacken i kollektionen, men inget av dem är sådär att man dör snyggdöden. :-)

   Radera
 5. Tycker att det är jätte snyggt och jag skulle vilja ha hela kollektionen, kanske skulle ta å köpa ett sådant där kit med minisar

  SvaraRadera
 6. Det här är nog min favorit i kollektionen, jag tycker det är riktigt fint, om än inte så jag svimmar av hänförelse, kanske... :-P

  SvaraRadera
 7. Har funderat lite på det där med mycket toplack. Med för många lager går det ju inte att få hårt. Eller har jag missat något? Ska man vänta tills lagret är helt torrt tills man målar nästa så försvinner ju vitsen med seche vite tex. Och är lacket det minsta mjukt så går det ju inte att ha på sig i vardagen överhuvudtaget. Hur löser man sånt?

  SvaraRadera

Kommentera gärna!