söndag 4 januari 2015

OPI Comet In The Sky

OPI Comet In The Sky är ett av effektlacken från Gwen Stefani Holiday-kollektionen. Basen är ofärgad och fylld av små och stora svarta hexglitter och små och stora iriserande hexglitter. Jag lade det ovanpå en svart bas, vilket i och för sig är värdelöst på ett sätt då man inte ser de svarta glittren. Men jag ville ha lite rymdkänsla så det fick bli så. Jag tycker det blev riktigt fint!Det här är två lager av Comet In The Sky. Det är lätt att sprida ut glittren jämnt över nageln och formulan har en bra tjocklek.

Mitt betyg: 4/5

Vad tycker ni om Comet In The Sky?

OPI Comet In The Sky is one of the effect polishes from the Gwen Stefani Holiday collection. A clear base filled with small and large black hex glitter and small and large iridescent glitter. I wanted a sort of "space feel" to many my mani so I put two coats on top of black. Maybe a bad choice of base color since you can't see the black glitter but I really like how it looks!

12 kommentarer:

 1. Väldigt fint! Tycker de iridiserande glittren blir finast över svart bas, synd bara att de svarta glittren försvinner lite då. Men snyggt i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med om att de iridiserande glittren blir snyggast över en mörk bas, jag kan leva med att de svarta glittren inte kommer till sin rätta. :-)

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Så snyggt! Jag har det här hemma, men har inte provat den än. Ser dock fram emot att göra det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du gillar det lika mycket som jag! :-)

   Radera
 4. This one has been tempting me lately! I'm hoping to pick it up cheaper in the sales ;-)

  SvaraRadera
 5. Fint! En fråga från en nybörjare, ni som är vana vid glitterlack och såna med olika slags "flagor" i, hur gör man för att 1) få med dem upp på penseln 2) sprida ut dem snyggt? Finns det nåt knep? Jag tycker båda sakerna är svårt och behöver ofta ta flera lager... :-/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stora glitter kan vara svåra att få tag i flaskan, man får helt enkelt fiska en del för att få upp dem. Vet att vissa använder tandpetare för att fiska upp dem och sen placera dem där de vill ha dem, men det har jag aldrig orkat. Hur enkelt det är att sprida ut dem varierar från lack till lack. Man får helt enkelt jobba på. Och det är inte ovanligt att behöva flera lager. :-)

   Radera
 6. Jag gillar det här lacket jättemycket! Tycker nog att det gör sig bäst på mörka eller riktigt ljusa lack, har testat det på ett tealgrönt ganska klart lack och det blev sådär. Däremot gillade jag det riktigt mycket på mörkblått.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en känsla av att jag inte skulle gilla det lika mycket över ett ljust lack, men kanske borde jag ge det en chans ändå. :-)

   Radera
 7. Tycker det är galet vackert

  SvaraRadera

Kommentera gärna!