måndag 26 januari 2015

Isadora Candy Store

Nu är jag tillbaka efter en tyst helg. Har varit ensam med Ozzy och haft fullt upp så det har inte hunnits med något bloggande eller swatchande heller för den delen.

Isadora Candy Store släpptes med årets vårkollektion Nude Essentials. Det är ett väldigt vacker bubbelgumsrosa krämlack. Jag sträckte mig direkt efter detta när utskicket kom och jag har faktiskt redan burit det två gånger. Jag är sugen på krämlack just nu känner jag.

Inget unikt, men en väldigt fin färg.


 
 
Det här är tre lager. Första två lagren blev lite, lite strimmiga så jag lade på ett tredje lager som jämnade ut det hela. Annars är formulan trevlig och lättkontrollerad.

Mitt betyg: 4/5

Isadora Candy Store is part of the new spring collection Nude Essentials. A pretty pastel pink. I really like this and have already worn it twice. The color may not be very unique, but it's a really nice pink. The first two coats went on slightly streaky, but a third coat evened it out.

13 kommentarer:

 1. Superfint och verkligen bubbelgumsrosa :)

  SvaraRadera
 2. Jag tyckte verkligen om detta också. En riktigt härlig rosa.

  SvaraRadera
 3. Det ser väldigt trevligt ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Jag är ju svag för rosa och älskar bubbelgumsrosa extra mycket. :-)

   Radera
 4. Inte unikt på något sätt, men väldigt älskat! Jag köper den här färgen om och om igen... det är en favorit! Jag blir glad av bubbelgumsrosa och det är fräscht helt enkelt. Vad mer kan man begära?
  / Maria

  SvaraRadera
 5. Jättefin färg! Är väldigt förtjust i den här typen av rosa. Håller med dig, är också rätt sugen på krämlack just nu!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!