torsdag 15 januari 2015

Essie Bump Up The Pumps

Essie Bump Up The Pumps släpptes med vinterkollektionen, men skulle lika gärna kunnat släppts med en vårkollektion. Ett korallrosa krämlack som är mer dämpat i nyansen i verkligheten än vad mina bilder visar. Väldigt klassiskt och kanske inte jättespännande, men snyggt. Ett perfekt lack att bryta av med när man burit lite för många galna glitter.Det här är nästan täckande med bara ett lager, men jag behövde två lager. Formulan är mycket smidig och bra att lacka med. Det är högglansigt även utan topplack.

Mitt betyg: 4/5

Essie Bump Up The Pumps is a coral pink creme that was released with the Winter 2014 collection. The color isn't as bright as my pictures shows it, but more muted. A classic shade, not super exciting, but a color I liked wearing. After using a crazy glitter I can really appreciate something like this. 
This is almost a one coater, but I used two coats. Great, smooth formula.

6 kommentarer:

 1. Kanske. Men inte en dag som denna! Det känns för slätstruket tycker jag.
  / Maria

  SvaraRadera
 2. Selv om den er mere dæmpet i virkeligheden - så er den stadig rigtigt fin - og den er vacker på dig!

  SvaraRadera
 3. Det känns helt klart mer som en vår/sommarfärg men jag gillar den!

  SvaraRadera
 4. Mycket snyggt!för min del känns det mycket mer som vår än vinter.

  SvaraRadera
 5. Jag håller verkligen med om att typ alla nagellacken kunde ha släppts i en vårkollektion í stället men de ville väl att vi skulle se lite glädje och färger när det är så mörkt under vintern :) Tycker att det lacket är så fint :) Vilken var din favorit ur kollektionen? :)

  SvaraRadera
 6. Fint och en sådan härlig färg

  SvaraRadera

Kommentera gärna!