fredag 2 januari 2015

Nyårsmanikyren - Delush Polish Freak Show Spectacle

Jag hade tänkt visa er min nyårsmanikyr igår, men både jag och sambon var så trötta efter den supertrevliga nyårsfesten att vi unnade oss en dag i soffan med seriemarathon. Just nu är det Suits som gäller - så bra! Harvey Specter alltså... :-)

Min nyårsmanikyr bestod i alla fall av Delush Polish Freak Show Spectacle. Det släpptes med halloween-kollektionen Scream Supreme och jag visste att jag var tvungen att ha det efter att ha sett swatches på det. Hela kollektionen är faktiskt superfin och värd att skaffa. Får se om jag lyckas samla på mig dem allt eftersom, i dag har jag bara två av lacken.

Freak Show Spectacle består av en plommonlila jellybas med mikroglitter i rött, grönt, blått, guld och säkert andra färger också. Jag upplever det röda glittret som mest dominerande.Visst är det ljuvligt? Jag älskar detta. Glittret är så vackert occh dramatiskt i den lila basen.

Formulan var kanon, mycket lättlackad på alla sätt. Jag har tre lager på bilderna och avslutade sen med ett lager Glitter Food och ett lager Seche Vite för att få en slät yta.

Mitt betyg: 5/5

Jag köpte min flaska från Edgy Polish där det kostar 135 kr/15 ml. Och det är INTE slutsålt i skrivande stund så jag rekommenderar er att knipa en flaska. :-)

This is what I wore on new year's eve - Delush Polish Freak Show Spectacle. A gorgeous plum jelly with micro glitter in red, blue, green, gold and probably several other colors as well. It was released with the Scream Supreme collection and it's to die for. Beautiful, sparkly and dramatic. Love it! I bought my bottle from Edgy Polish.

15 kommentarer:

 1. Ljuvligt. Jag var tvungen att skaffa mig hela kollektionen men har inte börjat testa än. Kan inte vänta länge till. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg det och blev så avis! Vill också ha alla. :-)

   Radera
 2. Ett sånt härligt lack att bära på nyårsafton!
  God fortsättning Anne!!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt vackert! Det här måste nog jag också skaffa mig... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag, det är helt underbart!

   Radera
 4. Wow This looks gorgeous on you and we're honored you wore it to ring in 2015! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you, It's a lovely, lovely polish! Love the whole collection! :-)

   Radera
 5. Vilket superläckert lack!passar jättebra för nyår! jag har också slappdag igår. Blev lite serier och så depottade jag en herrans massa ögonskuggor :)

  SvaraRadera
 6. Hjälp så snyggt! Det ser verkligen helt magiskt ut

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tycker verkligen att det är magiskt. :-)

   Radera
 7. Happy New Year :-D

  This one is really gorgeous :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Happy new year! I love it so much! :-)

   Radera
 8. Så snyggt! Äger bara ett lack från Delush Polish, Angel of Death, också en jelly med glitter i, men det är helt fantastiskt och jag älskar det!

  Upptäckte just din blogg så nu har du en ny följare :) gott nytt år!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!