tisdag 25 mars 2014

OPI Red Hot Rio

OPI Red Hot Rio från Brazil-kollektionen är ett galet snyggt klarrött krämlack. Inte unikt på något sätt, men ändå så snyggt att jag faktiskt burit det två gånger redan. Rött är ju en favoritfärg och det här är en så lysande nyans att den är helt oemotståndlig för mig. Klassiskt snyggt och sexigt. 


Formulan var helt perfekt i mitt tycke. Ganska tunn och extremt lättkontrollerad. Två lager gav mig full täckning.

Jag förmodar att många av er som läser min blogg redan äger en liknande röd, men om någon inte gör det så är det här alltså ett riktigt bra rött lack. Ett finfint alternativ för den som är på jakt efter något klarrött alltså.

Mitt betyg: 4/5

OPI Red Hot Rio from the Brazil collection is a classic red creme. Very sexy and completely gorgeous. There's nothing unique about it, but I can't help falling for reds like this one, I really love wearing them. I've already worn Red Hot Rio twice. 
The formula was just perfect. Pretty thin and easy to control. Two coats is enough for full coverage.

10 kommentarer:

 1. Det är riktigt snyggt, jag funderar faktiskt på att köpa det här lacket. Har inget överflöd av röda krämlack och detta verkar ju ha bra kvalitet.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med om allt du skriver även om jag fortfarande har några andra favoriter i klarröda lack-kategorin. Det är en härlig röd!

  SvaraRadera
 3. Jag fick ett sånt extremt sug efter rött krämlack för några dagar sen. Jag hittade inget. Det här skulle kunna få följa med i nästa beställning
  (För min det blev det istället innie minnie mightie bow)

  SvaraRadera
 4. Wow! Underbart.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Japp, det här får absolut stå kvar på min önskelista!

  SvaraRadera
 6. Galet fin! Jag kommer skaffa! :)

  SvaraRadera
 7. Den är väldigt fin :)
  Vilken är din favorit av Red hot rio och Over & over A Gwen?

  SvaraRadera
 8. rött! rött! rött! :)

  SvaraRadera
 9. Snyggt! Rött går alltid hem :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!