måndag 17 mars 2014

Depend #2102 Sweet Tooth

#2102 Sweet Tooth är det första lacket från Depends vårkollektion Rough Sweet som jag testar. Hela kollektionen består av strukturlack i pastellfärger och denna är isigt ljusblå. Lite för isig för min smak faktiskt. Jag tyckte inte att det var så klädsamt på mig, jag tycker det ser bättre ut på bilderna än vad jag upplevde att det var i verkligheten. Den ljusblå nyansen plockade fram väldigt mycket av de rosa tonerna i min hud.

Som sagt, jag gillade det inte på mig, men det är nog mycket en hudtonsfråga. Det kan säkert se fint ut på någon annan. Formulan var utan anmärkning och det täckte med tre lager. 

Mitt betyg: 2/5

Priset på lacken i Rough Sweet-kollektionen är 39 kr/5 ml. Lite dyrare än ett vanligt Depend alltså och jag förstår egentligen inte varför.

Och just det, det är ju blå måndag så titta in hos Tove för fler blå manikyrer.

Depend #2102 Sweet Tooth was released with the Rough Sweet collection, a collection with texture polishes in pastel colors. This one is a very light, icy blue. A little too icy for my taste, it doesn't go so well with my skin tone. The formula was really good and covered in three coats.

11 kommentarer:

 1. **JÄSP** Har vi sett det förut?
  Tack för att du orkar visa!
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nog inte sett ett strukturlack i just den här nyansen tidigare, men jag har såklart inte koll på precis allt som släpps. Har ett ljusblått från Isadora, Sky crush, men det är inte en dupe till detta. Sky crush är snyggare enligt min mening.

   Radera
 2. Känns lite mer som ett vinter lack. I mitt huvud så ploppar is upp när jag ser det här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, jag håller med dig. Men det kanske är is i sommardrinken som Depend tänkte på... haha.
   Kram Maria

   Radera
  2. Ja, det känns faktiskt mer vintrigt än vårigt.

   Radera
 3. Väl blekt men ganska sött trots allt...

  SvaraRadera
 4. Fint men tre lager är för mycket för mig, depends löjligt små flaskor + höga jämförpris gör att jag skippar allt som inte känns minst 100%.

  SvaraRadera
 5. Nja... Det ser inte ut som din färg det kan jag hålla med om. Det ser lite urtvättat ut.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!