lördag 23 november 2013

En hel del nytt har trillat in...

Jag tänkte visa er lite nytt som trillat in här den senaste tiden. Jag har till exempel varit på lanseringsfest för OPI:s kommande kollektioner Gwen Stefani och Brazil.  En himla massa flaskbilder alltså, men jag gillar flaskbilder och hoppas att ni också gör det.

Vi börjar med kollektionerna från OPI och eftersom Gwen Stefani är den som släpps först (i januari tror jag) så börjar vi med den.






 Det saknas ett lack här eftersom OPI släppte detaljerna om det sjunde lacket, det silverfärgade Push and Shove, bara ett par dagar innan pressträffen. Det rör sig i alla fall om en ny chrome-finish som när man lägger det ovanpå  det nya underlacket Lay Down That Base (som också släpps med Gwen Stefani-kollektionen) ska ge samma effekt som Minx. Det låter väldigt spännande, men det återstår förstås att se hur Minx-likt det blir på naglarna.

Annars kan jag säga att både 4 In the Morning och Love Angel Music Baby har en satinmatt finish. In True Stefani Fashion är ett glitterlack med prismatiskt och silvrigt glitter. Lite besviken på denna eftersom OPI har gjort just denna kombo både en och två gånger tidigare. Något mer spännande hade varit skoj. Det jag är mest taggad på är faktiskt det röda Over & Over A-Gwen, det ser ut som en riktigt snygg, klassisk röd.

Nåväl, vi hoppar vidare. Till vårkollektionen Brazil.




 

Ganska mycket jordtoner, men också en del riktigt härliga vårnyanser! De som lockar mig mest är AmazON...AmazOFF (som är knalligare i verkligheten, den ser underbar ut i flaskan), Where Did Suzi's Mango? och I Just Can't Cope-acabana.

Mitt allra första intryck var lite ljummet, men nu när jag hunnit titta lite mer på kollektionen så tycker jag faktiskt den är riktigt fin.

Jag ska också säga att även här saknas det lack, nämligen fyra stycken liquid sand-lack i neonfärger! Dessa kommer dock bara att säljas som minisar och som ett set. När jag får bilder på dessa lägger jag upp dem, de såg lovande ut!

Sen kom det även ett pressutskick från Isadora i veckan, med tre av lacken från Holographic Nails och det nya baslacket Peel Off Base.




Och som ni säkert redan läst överallt så är det här alltså inte alls holografiska lack utan lack med prismatiskt glitter. Nåväl, de ska bli kul att testa i alla fall, särskilt Lilac de Luxe ser fin ut.

Sen var jag på fika hos Sminkan i förra veckan och det var lika trevligt som alltid. Den sköna bönan var snäll och gav mig tre lack från KB Shimmer som hon fått dubbletter av. Se så fina!
 



Alla tre ser fantastiskt fina ut, men I Got a Crush On Blue får nästan mitt hjärta att stanna. Det ser magiskt ut!

Sen har jag också fått hem tre lack från Liquid Sky Lacquer som jag beställde för ett par veckor sen.


Jag var tvungen att ha två av de nya multikromerna och när jag ändå skulle beställa så åkte This Girl's On Fire med av bara farten. Alla tre är minisar och ganska små sådana, men jag vet inte exakt hur många milliliter flaskorna rymmer. Det känns som att det är mindre än 5 ml, men jag är inte säker.

Sådär, det var allt. Har ni några roliga paket på ingång?

These are polishes that have found their way home to me the last 1,5 weeks. Some pr-samples, some gifts and some I've bought myself. Love getting new polishes!

24 kommentarer:

  1. Inga paket alls på ingång på grund av sjukskrivning.. Men när jag tittar på ditt känns det nästan lite som att ha shoppat själv :D
    Mycket sugen på Brazil kollektionen faktiskt. AmazON AmaOFF ser helt fantastisk ut, tycker du ska testa den först ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag gillra ju särskilt de gladare färgerna!

      Radera
  2. Tycker de från KB Shimmer och Liquid sky lacquer ser mest intressanta ut :) Men minx-finishen låter ju väldigt spännande, speciellt om de fått till det!

    SvaraRadera
  3. Å gud så många fina lack, speciellt från Brazilkollektionen. Jag hoppar verkligen att du provar de flesta och visar oss hur de sitter på naglarna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mitt mål är som vanligt att visa alla!

      Radera
  4. Oh Next stop the bikinizone ser riktigt läcker ut! Gwen Stefani-kollektionen känns dock rätt trist :/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den ser spännande ut, är bara rädd att jag ska tycka att den är för blek.

      Radera
  5. Oj så mycket kul. Har inga kul paket på gång nu, måste ligga lite lågt nu när julen närmar sig. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det lär inte bli några beställning för mig förrän efter jul nu. Tror jag. :-)

      Radera
  6. Är riktigt nyfiken på This Girl´s On Fire.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den ser jättefin ut, är så svag för orangeröda skönheter!

      Radera
  7. Åh, wow. Härligt med massa nya lack. Hoppas verkligen att jag någon gång har möjlighet att åka på en lanseringsfest med OPI. Bor alldeles för långt ut i bushen för att kunna åka till stora stan mitt i veckan. Jag hade hoppats på mer spännande lack i Gwen-kollektionen. Hoppas på utskick från OPI annars får jag invänta swatches och se om det finns några guldkorn. :) De som var finast var lacken från Sminkan. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår att det inte är lätt att ta sig till Sthlm bara för ett event när det dessutom är mitt i veckan. Men någon gång kanske! :-)

      Radera
  8. Oj, det var en hel del skönheter där må jag säga! Spännande. Jag har två paket att hämta ut, minns knappt vad jag beställt. Tror det var ett gäng O.P.I och kanske något annat smått och gott :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul, då blir det som en överraskning när du öppnar paketen!

      Radera
  9. Oj vad mycket fina lack :) Ser framemot att få se dom på naglarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, blir alldeles tossig när jag ser så många fina på samma gång. :-)

      Radera
  10. Harregud, vill bryta mig in hos dig och bada i dina nagellack med galen blick och tokig frisyr. Förlåt, vad knäppt, men det är sjukt många snygga lack här ju! Och jag gnisslar mina tänder över att jag inte kunde gå på Opis info om Brazil och Gwen Stefani-kollektionerna. Argh!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jag vet känslan! Många fina lack på samma gång gör en lite galen.

      Radera
  11. Jäklar så mycket snyggt! Brazil-lacken ser inte så dumma ut men jag hade förväntat mig mer spektakulära lack från en Stefani-kollektion...

    SvaraRadera
  12. Jäklar vad mycket lack! Jag har trillat av OPI-listan tror jag, så jag får beundra dem hos dig. En del riktigt trevliga vårlack. Sen är ju Liquid Sky-lacken superlockande! De vill jag med ha!

    SvaraRadera
  13. HERREGUD vad jag längtar efter att ha sett dina bilder!

    SvaraRadera
  14. Där fanns många fina lack men jag kände mig lite besviken på Stephanies kollektion. Jag gillade henne väldigt mycket i No Doubt och måste säga att kollektionen känns lite tafatt. Hade väntat mig färgstarka lack.

    Brazil däremot var full med färgstarka sköningar, där kan det nog tänkas bli ett inköp eller två:)

    SvaraRadera

Kommentera gärna!