fredag 15 november 2013

OPI I Snow You Love Me

När jag bar KleanColor Metallic Red insåg jag att det kanske skulle funka som bas åt OPI I Snow You Love Me från julkollektionen. Det består av stora prismatiska cirkelglitter i en ofärgad bas så det gör sig bäst ovanpå något annat.

När jag fick hem detta kände jag mig väldigt peppad på detta. Det var dock ganska svårjobbat eftersom glittren inte är så lätta att få tag i. Men jag tycker det blev rätt fint ändå. Det ser lite ut som strass på naglarna, vilket egentligen inte är min grej, men jag gillade ändå hur det såg ut.

Jag lackade två lager på alla naglar utom pekfingernageln som bara har ett lager. Det var som sagt lite svårt att fiska upp glittren så glitterutdelningen är inte så imponerande. Å andra sidan vill man kanske inte ha hela naglarna fulla av de här stora glittren, 2-3 cirkelglitter per nagel känns helt lagom.

Mitt betyg: 3/5

Jag gillar I Snow You Love Me, men det hade fått ett högre betyg om man inte behövde fiska så efter glittren. Himla kul att OPI ger oss cirkelglitter, hoppas vi får se mer sånt i framtiden!

OPI I Snow You Love Me consists of large prismatic circle glitter in a clear base. I've used KleanColor Metallic Red as a base in the pictures, and I've done two coats on all the nails except for on my index finger which only got one coat. The formula is thick and it's a little tricky to fish out the glitter, each coat gave me 1-2 glitters per nail. I like how the glitter looks like rhinestones on the nails.

31 kommentarer:

 1. Det där var ju en jättefin kombination, ser ut som små prismor på naglarna.

  SvaraRadera
 2. Det ser verkligen ut som strass, som du skrev! Jag gillar det! Kul att de stora märkena börjar använda lite större cirkelglitter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Ska bli spännande att se vad mer OPI kan leverera i den vägen. :-)

   Radera
 3. Väldigt festligt. Ska bli kul att testa lacket. Eller kul och kul. Själva lackupplevelsen verkar ju inte så skojig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är nog nästan bättre att göra som Annie skriver nedan och försöka fiska upp glittre och bara placera dem där man vill ha dem, än att försöka lacka med det som om det vore ett vanligt lack.

   Radera
 4. Jättesnyggt, säkert lite knepigt, men väl värt det!

  http://makeupbycandlelight.blogspot.co.uk/

  SvaraRadera
 5. Svar
  1. Jag med! Älskar såna här lack som man kan använda för att pimpa sina befintliga manikyrer med. :-)

   Radera
 6. Snyggt glitter! Säkert kul att använda som glitterplaceing i nail art. :)

  SvaraRadera
 7. Helt klart kul att OPI snappar upp trenderna! Jag trodde nog det skulle vara lite bättre glitterutdelning. Men fint är det ju alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, på sätt och vis är det kanske skönt att det inte är större glitterutdelning, skulle nog inte vilja ha hela naglarna täckta av de här glittren. :-)

   Radera
 8. Cirkelglitter! Kul! Det känns lite spontant som ett lack som man helt enkelt får fiska upp glittrena från och försöka placera ut snarare än att måla ut dem...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror du har helt rätt i det. Jag får göra så nästa gång.

   Radera
 9. Ser snyggt ut, de passar bra ihop! Verkar dock lite jobbigt att jämt behöva jobba med att få upp glittret, föredrar nog i så fall att lägga på strass eller liknande som inte redan är gömt i nagellack :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar ju inte strass, men det här gillar jag. Kan inte förklara varför. :-)

   Radera
 10. Första bilden var jag övertygad om att det var rhinestones du hade lagt på. Jag vet inte vad jag tycker om lack där glittret är så svårt att få upp, glittret är ju snyggt så inte för det. Men jag hade fått samma resultat med troligen mindre ansträngning om jag köpt mig en burk med löst glitter och sedan placerat dem exakt där jag vill ha dem istället. Nje, känner mig tudelad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köper ju aldrig nail art prylar så löst glitter är inget jag skulle skaffa mig. Det här är mer min kopp te.

   Radera
 11. Väldigt bling men inte riktigt min grej. Jag tänker att det kanske kan vara fint i en jellymacka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det skulle vara spännande att testa det så.

   Radera
 12. Jag vet inte, detta är nog inte riktigt min grej. Av någon anledning känner jag att jag behöver och vill ha I Snow You Love Me men jag tror inte riktigt att jag kommer gilla det på. Märkligt det där..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, så kan det vara ibland. Man vill testa själv. :-)

   Radera
 13. Så fint! Tycker det ser ut som stenar :) jätte fint är det men förstår att det lacket kan vara lite pilligt att få dit. Jag skulle absolut kunna tänka mej det lacket :)

  SvaraRadera
 14. Glitterkornen är ju superfina med holo men avskyr fiskande, tycker att det är genomgående när det kommer till lack från OPI, behöver fiska i alla deras glitterlack :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag behöver väldigt sällan fiska i deras glitterlack, de har ju sällan sådana här stora glitterkorn i sina glitterlack och det är ju främst stora glitter som kan behöva fiskas upp ur flaskan.

   Radera
 15. Det är ju fint, men jag hade nog fiskat upp glittren och precisionsplacerat de istället. Gillar kontroll. ;)

  SvaraRadera
 16. Jag tycker att detta är underbart, kan tänka mig att köpa den faktiskt. På håll ser det ut som prickar så blir lite instant nail art:)

  SvaraRadera
 17. Kul tanke... men jag orkar inte hålla på med att dutta så. Roligt att du visar hur man kan använda den! Det var fint på dig tycker jag!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!