måndag 18 november 2013

I Love Nail Polish My Little Glacier

För ett par veckor sen fick jag hem lacken från ILNP:s multikromatiska kollektion. Jag var först inte övertygad om att jag behövde dem, men så såg jag Sminkans swatch på Mutagen - och strax därefter löpte klickfingret amok på ILNP:s Etsy-shop. Det är inte första gången det händer, om jag säger så. :-)

Först ut att testas fick bli det jag kände mig minst pepp på. My Little Glacier som skiftar mellan stålblått och teal. I sämre ljus kan man se att det skiftar i rosa också, men eftersom det bara syns under sämre ljusföråhllanden gick det inte att fota.Formulan var ganska tjock och det blir en del penseldragsmärken, men det får man ju räkna med när det gäller duokromer och multikromer. Jag har tre lager på bilderna.

Jag var som sagt inte så pepp på detta innan jag testade och jag kan inte säga att jag ändrade inställning när jag bar det. Jag är helt enkelt inte något fan av stålblått. Det känns lite urvattnat och jag trivdes inte särskilt bra i det. Men det är inte fult eller dåligt. Bara inte min kopp te.

Mitt betyg: 3/5

I got all four of the multichromes from I Love Nail Polish a couple of weeks ago. The one I was least excited about was My Little Glacier. I'm not that into steel blue polishes and this one shifts between steel blue and teal. In low lighting you can also see pink, but I didn't get a picture of that. The formula is a bit thick and as always with duo- or multichromes you have the issue with brushstroke marks, but I'm not really bothered by that. But as expected, I didn't really fall in love with My Little Glacier. I don't think it suits me and the color is a bit too pale. I used three coats.

7 kommentarer:

 1. Hej!
  Snälla rösta på mig i IsaDoras nailart tävling.
  Skulle betyda så mycket ifall jag vann!
  Tack för din röst på förhand! :D
  Länk till mitt bidrag
  http://www.isadora.com/se/competition/josephine/

  SvaraRadera
 2. Jag måste säga att dina bilder är tusen gånger bättre än mina. Jag kanske inte vågar visa dem nu. ;D
  Men visst är det ett trist lack. Varför skulle vi ha den? Vi är verkligen knasiga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag fattar inte hur man resonerar ibland. :-) Och du som beställt hela kollektionen med de multikroma hololacken också. Men holot kanske räddar det? Blir spännande att se!

   Radera
 3. Jag tycker det var vackert! Jag älskar ju både grått och blått. Det här måste jag kanske ha ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är just stålblått som jag har svårt för, tycker det är en rätt trist färg.

   Radera
 4. Nja ingen hit. Men ser fram emot att se de andra du köpte, du är ju en fena på att fota duo- och multichromt:)

  SvaraRadera
 5. wow un metal duocrome. Fantastico! :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!