fredag 29 november 2013

Liquid Sky Lacquer Bird of Paradise

Äntligen fredag! Jag älskar verkligen mitt jobb och tycker om att vara på jobbet, har aldrig något emot att gå dit. Men ändå är det så skönt med fredagar och känslan av att ha en helt ledig helg framför sig. Vi tar och firar den här fredagen med ett extra snyggt lack. Liquid Sky Lacquer Bird of Paradise,  en av flera nya multikromer från Liquid Sky Lacquer.

Det skiftar mellan blått, lila, rött och orange. Galet vackert och det har suttit på mina naglar sedan i söndags. I kväll ska jag lacka om, men tills dess njuter jag för fullt av den är skönheten.


 

 

 Man behöver absolut inte grunda med svart, det här täcker enkelt med två lager. Formulan är kanon! Lagom tjock och en fröjd att lacka med.

Mitt betyg: 5/5

Får ni möjlighet att klicka hem detta tycker jag absolut att ni ska göra det!

Liquid Sky Lacqur Bird of Paradise is a stunning new multichrome that shifts between blue, purple, red and orange. I've worn it since sunday, tonight I'm taking it off but until then I'm going to enjoy staring at it. 
You don't need to layer it on black, this is completely opaque in two coats. It has a great formula that's smooth as butter.

12 kommentarer:

 1. Åh gud så snyggt! Underbar färg och fantastiskt läckra skiftningar! Åh ja, det är underbart att det är helg! Har haft en intensiv jobbvecka så ser verkligen fram emot att vara ledig...

  SvaraRadera
 2. Åh ojoj såååå snyggt! Fiiiina skiftningar! ;-)

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar duokrom effekt! Nu smälter jag nästan lite, fantastiskt lack, och så blankt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har topplack på bilderna, men det har en bra glans även utan topplacket. :-)

   Radera
 4. Otroligt snyggt, så himla läckra färger! Det ena utesluter inte det andra, även om jobbet är hur kul som helst är det också skönt med ledigt ibland. Finns ju så mycket man vill göra! :)

  SvaraRadera
 5. Mmmmm! Behöver jag den här trots ILNP-lacken? Och Hits Mari Moon? Jag vill ju ha dem, och Girly Bits och KBShimmers, men jag försöker låta bli att köpa ALLA multikroma...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet faktiskt inte, har inte testat Birefringence än och Mari Moon äger jag inte så jag vet inte om de är exakta dupes. Men de är förmodligen tillräckligt lika?

   Radera
 6. Oj så snyggt! Det här gillar jag, och jag som inte är så förtjust i duo/multikroma lack..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur kan man inte älska duo- och multikromer? Haha, de är mina favoriter. :-)

   Radera

Kommentera gärna!