torsdag 28 november 2013

OPI Emotions

Nää, OPI Emotions är bara inte min grej. Det är ett svart liquid sand utan glitter, av samma typ som det blå Wharf! Wharf! Wharf! från San Francisco-kollektion. Men medan jag älskar Wharf! Wharf! Wharf! så tycker jag inte alls att Emotions är snygg.  Det ser rätt hemskt ut på mig. Isch.

Knöggligt och fult. Bättre på långt håll än på nära håll.

Formulan var inte heller någon höjdare, tjock och svårlackad. Jag är van vid att det är lätt att skapa jämna, fina kanter med liquid sand-lacken, men med det här funkade det inte alls. Det blev ojämnt och trist och ser slarvmålat ut. Tre lager krävdes för full täckning.

Mitt betyg: 1/5

Vad tycker ni? Jag var ju inte så förtjust i Isadora Black Crush, men jag föredrar det alla gånger framför Emotions.

OPI Emotions is not my cup of tea at all. It's a black liquid sand with no glitter, it has the same finish as Wharf! Wharf! Wharf! from the San Francisco collection, but while I loved Wharf! Wharf! Wharf! I just can't feel any love for Emotions. It looks lumpy and sad.
The formula wasn't as good as I'm used to either, it was thick and hard to paint with. This is three cots.

21 kommentarer:

 1. Inte? Jag tycker att det ser riktigt coolt ut, gillar asfaltskänslan. Klarar mig dock med IsaDoras svarta, jag har inte svarta naglar så ofta och IsaDoras strukturlack har ju mkt bättre torktid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försökte verkligen uppskatta det, men nej, jag gillar det inte.

   Radera
 2. Jag saknar glitter i det för att det ska bli så snyggt som jag vill ha det på sandlacken. :-/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite glitter och en bättre formula hade nog gjort mig vänligare inställd till det.

   Radera
 3. Jag har varit extremt misstänksam till det här lacket, det har inte sett lovande ut i flaskan. Och det besannades när jag såg bilderna! USCH, det ser ofräsht ut och jag är glad att jag inte köpte det. Den är värd sin 1:a. Och under det 1½ året jag har följt dig kan jag inte minnas någon annan som har fått så lågt betyg av dig.
  Ha en bra dag och lacka med något roligare nu när du har visat oss!
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har allt gett några 1:or förut, senast var faktiskt inte ens särskilt länge sen men jag kommer inte ihåg vilket lack det var. Däremot tycker jag att man rätt sällan stöter på lack som är så dåliga!

   Radera
 4. Jeg kan nu virkelig godt lide 'Emotions' - og der er da glitter i? Det er der i hvert fald i min :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min flaska innehåller inget glitter, det har bara struktur, men inget glitter.

   Radera
 5. Det här är ett sånt här lack som får mig att tänka på bajs eller lera... Precis som Its all San Andreas Fault eller vad den heter från San Fransisco. Så inget för mig med andra ord ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, bajs! Svart bajs? Ja, varför inte. :-)

   Radera
 6. Hej, jag undrar om du har provat något av Gina Tricos egna nagellack och vad din upplevelse av dem var i sånna fall? De har en del fina färger och är rätt billiga, men vill inte lägga pengar på något som jag kommer bli missnöjd med.

  /Rebecca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, jag har ett par Gina Tricot hemma men har inte testat något av dem. Tror dock att du vågar köpa dem, har läst många positiva recensioner.

   Radera
 7. Mja, jag gillar som emma asfaltskänslan över det hela. Känns coolt men misstänker att appliceringen förstör endel av utseendet. När man har något svart/mörka färger och kanske extra mycket på mörka texturlack så måste ju kanterna vara perfekta (tycker jag) eftersom felen syns lite extra mycket i jämförelese med ljusare lack. Jag tror inte detta är något för mig, jag är inte helt stadig på handen alltid men hoppas att Kiko's eller CG's svarta variant ska vara något för mig i stället. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är ovanligt svårlackat för att vara ett liquid sand, nästan alla jag testat har varit grymma. Det här är det inte.

   Radera
 8. Detta är nog ett "delat som...." Jag gillar det:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och det är alltid kul med såna lack! Trist om alla ska tycka likadant jämt. :-)

   Radera
 9. Jag har inte hunnit burit mitt på naglarna utan bara swatchat det på sticka. På stickan tycker jag det ser coolt ut och jag minns inga konstigheter vad gäller appliceringen. Men saker och ting kan ju helt klart förändras när det är dags att lacka naglarna med det. Vi får se vad jag tycker helt enkelt :)

  SvaraRadera
 10. Emotions is the only color from the collection that I don't want. But it looks great on you!

  SvaraRadera
 11. Det är finare än jag trodde det skulle vara, jag var övertygad om att jag skulle hata det. Du är finare i Vesper.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!