onsdag 21 december 2016

OPI - Fire Escape Rendezvous

OPI - Fire Escape Rendezvous är ännu ett lack som förtjänat att fotas i bättre ljus, men ack nej. Det fick nöja sig med helgens gråa, trista ljus. Det släpptes med Breakfast at Tiffany's kollektionen och har fått rätt lite kärlek från andra bloggare har jag sett. Jag måste dock gå lite mot strömmen och säga att jag faktiskt gillar det.

Det har en lite metallisk röd bas med en del oregelbundet formade glitterflakes. Jag älskar färgen och den metalliska finishen, tycker den är svinsnygg! Vad gäller glitterflakesen så bidrar de egentligen inte med så mycket, men jag ogillar dem inte. Det här hade kunnat vara en kandidat till julaftonsmanikyren för min del, men jag har nog bestämt mig för ett annat lack.


 
Glitterflakesen är det enda som försvårar lackningen något i det här fallet, men det är ändå hyfsat lättlackat. Två lager ger full täckning. Det torkar ganska matt så jag valde att lägga på topplack för att jag ville ha det glansigt.

Mitt betyg: 4/5

I've seen that OPI Fire Escape Rendezvous doesn't get that much love from other bloggers, but I actually really like it. It has a red metallic base with irregularly shaped glitter flakes. I love that red base, it's really glowy and beautiful. The glitter flakes may not feel completely necessary, but I can't say that I dislike them. For me this could have been a candidate for my chrismas eve mani, but I think I've decided to wear something else. The formula was decent, the flakes makes it slightly trickier, but otherwise it's fine. Two coats was enough for full coverage. It dries quite matte so I finished with top coat since I wanted that shine.

4 kommentarer:

  1. Men se där, kul att den går hem hos dig! Jag kände mig sval men jag avskydde den ju inte:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag var inställd på att jag inte skulle gilla den, men den är ju snygg! :-)

      Radera

Kommentera gärna!