fredag 16 december 2016

Cuccio - Manhattan Mayhem

I dag blir det en riktigt julvärdig manikyr. Jag fick Cuccio Manhattan Mayhem av Linda (som förut bloggade på Lindas Nailorama) i min lackgrupp på Facebook. Jag blev alldeles kär i det när hon visade det på Instagram så jag blev såklart superglad när jag fick en flaska. Det består av rött glitter i en ofärgad bas. Jag lade det ovanpå OPI Got the Mean Reds för att göra en riktigt blingig julmanikyr och det blev det verkligen. :-)


 
Formulan var ganska tjock, men ändå helt okej att måla med. Jag lade på två lager av Manhattan Mayhem för att få så mycket glitter som jag ville ha. Det är ganska hungrigt på topplack, jag har ett lager på bilderna, men fick strax därefter fylla på med ett till.

Mitt betyg: 4/5

I got Cuccio Manhattan Mayhem from a friend in my birthday group on Facebook. I fell in love with it when I saw it on her nails and I'm so happy to now own my own bottle. It's a red glitter topper, I put two coats on top of OPI Got the Mean Reds and it turned out really festive. It was a little thick, but still fairly easy to polish with. It's pretty hungry for top coat, I'm wearing one coat in the pictures, but added another one later. 

4 kommentarer:

  1. Det ÄR magiskt snyggt!! Numera håller jag mig till Instagram för den som vill glo på lackbilder:-) Things_by_linda heter jag där.

    SvaraRadera
  2. Underbart och helt perfekt för jul!❤

    SvaraRadera
  3. Det här kan jag tänka mig bära på julafton :) Väldigt snyggt!

    SvaraRadera

Kommentera gärna!