onsdag 27 januari 2016

Love Angeline Plankton

Jag längtar verkligen att börja swatcha snyggingrna från KB Shimmer, men jag vill helst ha lite sol då så det prismatiska glittret kommer till sin rätt. I dag är verkligen ingen solig dag, det är i stället otroligt grått och trist. Men jag ville i alla fall vara med på Karins gröna onsdag så jag plockade fram ett annat roligt lack i stället.

Love Angeline är ett indiemärke jag varit sugen på att testa, men jag har inte kommit mig för att lägga en beställning. Det finns ju hela tiden så många lack som lockar. Plankton har jag fått i present i min födelsedagsgrupp och det är verkligen ett Anne-lack. Tokigt och roligt.

Det består av pyttiga matta mikroglitter i ljusgrönt och himmelsblått, allt i en ofärgad bas. Jag bestämde mig för att testa det på egen hand och det fungerade alldeles utmärkt. Tre lager gjorde det helt täckande.

Formulan var ganska tjock och det krävs lite jobb för att sprida ut glittren jämnt över naglarna. Inte den bästa formulan alltså, men absolut inte avskräckande jobbig. Vill man ha en helt slät yta får man nog köra på ett par lager topplack, men jag nöjde mig vid ett.

Mitt betyg: 4/5

Love Angeline is one of those indie brands I've been curious about, but I haven't gotten around to buying any yet. So imagine my happines when I received Plankton as a gift in the birthday group I'm part of on Facebook. This polish is right up my alley, it's fun and quirky. Grass green and sky blue tiny matte glitters in a clear base. I tried it on it's own and managed to make it completely opaque in three coats, which is great. The formula is thick and it took some effort to spread out the glitters evenly onto the nails, but it was definitely worth it. If you want a smooth surface you would probably need at least two coats of top coat, but I stopped at one.

14 kommentarer:

 1. Kul lack! Kan inte för mitt liv komma på namnet på det andra lacket det påminner om. Ett som det var riktig hype runt för något år sedan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det er måske Ninja Polish Floam???

   Radera
  2. Ja, Floam! En av mina lemmings, men nu behöver jag det inte längre. :-)

   Radera
 2. What a fun name and a cute glitter - the name is very fitting!

  SvaraRadera
 3. Vilket roligt lack! Väldigt piggt och kul!

  SvaraRadera
 4. Mja, jag är tveksam. Men det var kul att ha sett det på!
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite crazy, men jag gillar ju crazy. :-)

   Radera

Kommentera gärna!