onsdag 6 januari 2016

Colors by Llarowe Show Me Da Money!

Det finns en risk för att det blir tyst här i några dagar. Hela familjen är fortfarande sjuka så nu fokuserar vi på att bli friska och vila så mycket som möjligt. Tuva är både förkyld och har fått ögoninflammation (förmodligen är det jag som smittat henne) så hon vill mest bara bli buren eller vila i min famn. Inte mycket tid över till att lacka naglarna alltså, men å andra sidan har jag inte energi till det heller. I helgen får vi besök så då får bloggen vänta.

Arkivet är ganska tomt, men jag har ett par lack på lut i alla fall. Vi börjar med Colors by Llarowe Show Me Da Money! som jag bar för någon vecka sedan. Jag har fått det i present av en tjejerna i min fantastiska födelsedagsgrupp på Facebook och jag älskar det! Det släpptes med kollektionen Show Me förra året och är alldeles fantastiskt vackert.

Det är multikromatiskt och skiftar mellan grönt, guld, gult och, i vissa extrema vinklar, blått. Det har också lite, lite holoskimmer men effekten är så subtil att den är på gränsen till osynlig. Det spelar dock ingen roll, det är magiskt vackert precis som det är. Färgställningen påminner om den hos Chanel Peridot (som jag inte äger) och alla dess efterföljare. Nu har jag inte gjort någon jämförelse, men jag är ändå rätt säker på att Show Me Da Money! är mer intensiv i färgerna.
 Formulan var kanon på alla sätt. Bra tjocklek och lättkontrollerad. Två lager gav mig full täckning.

Mitt betyg: 5/5

Det var ett litet tag sen jag lackade med något duo- och multikromatiskt, nu blev jag påmind om hur mycket jag älskar den här finishen. De här lacken är verkligen aldrig tråkiga att titta på. :-)

Vad har ni på naglarna i dag?

The blog may go silent for a few days. My whole family is sick so we're trying to rest as much as possible. My six weeks old daughter has gotten the same cold as us and an eye infection as well so she wants to be carried or sleep in my arms pretty much all day. Not much time left for swatching, but it doesn't matter since I don't have any left over energy anyhow. I'll be back when we're all feeling better.
But let's take a look at a true beauty today. Colors by Llarowe Show Me Da Money! was released with the Show Me collection last year. It's a multichrome shifting between green, gold, yellow and, in more extreme angles, blue. It also has a pinch of holo shimmer added, it gives the polish a super discrete holo effect that won't show in my pictures. I love how this lookS, it reminds me why I love duo- and multichromes so much. They're always so interesting to look at.

13 kommentarer:

 1. It is a very unique polish, but it is way more swamp-green (and yellow) than Peridot, it's more olive/gold ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yeah, it looks more like China Glaze Rara & Radiant, right?

   Radera
 2. Det var verkligen kanonsnyggt! Själv har jag Indigo Bananas Joy forever, ett mörkgrönt holo med lite röda glitterprickar. Krya på er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det måste jag spana in, låter kanonsnyggt!

   Radera
 3. Åh wow, vad läckert det var! Tråkigt att ni är sjuka, ni får krya på er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi är galet trötta på det här kan jag säga. Nu får det gå över.

   Radera
 4. Oh, vilket lack! Fantastiskt fint!
  Krya på er!

  SvaraRadera
 5. Krya på er! Riktigt fint lack, jag har Peridot och ett gäng dupes och det här är mer mättat i det gröna och guldiga tycker jag det ser ut som.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, påminner nog mer om Kicks egna Evening at Chateau Marmont

   Radera
 6. Åh vilket häftigt lack!! :)

  Krypa på er! ♥

  SvaraRadera
 7. Åh vilket snyggt lack, fantastiska skiftningar

  SvaraRadera
 8. Riktigt snyggt lack! Men så är jag ju svag för duokromer också :) Krya på er!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!