onsdag 16 september 2015

Purrfect Pawlish Green Tea

I dag är det grön onsdag hos Karin och jag passar på att visa er ett andra lack från Purrfect Pawlishs Classic Horror trio, det gröna Green Tea. Horla, som jag visade häromdagen, var ju inte riktigt jag färgmässigt, men Green Tea är verkligen ett klockrent Anne-lack. En mörkgrön jellybas med guldiga mikroflakes och prismatiskt mikroglitter i guld.

Detä är så himla tjusigt!

 

 Formulan är kanon att lacka med, bra tjocklek och lätt att kontrollera. Två lager gav mig full täckning. Jag avslutade med ett lager Nail Pattern Boldness Digital Flash.

Mitt betyg: 4/5

Jag köpte min flaska från Purrfect Pawlishs egen shop. En flaska kostar 95 kr/10 ml eller så kan man göra som jag gjorde och köpa hela kollektionen för 250 kr.

Purrfect Polish Green Tea is the second polish I've tried from the Classic Horror trio. This is so me! A dark green jelly base with gold micro flakies and gold prismatic micro glitter. It's completely gorgeous! The formula is pretty perfect as well. Nice and easy to apply and it covers in two coats. Purrfect Polish is a swedish indie brand and can be bought from their own Big Cartel shop.

13 kommentarer:

 1. Verkligen toppensnyggt! Jag är helt av på att köpa lack just nu, vilket jag tänker utnyttja så länge jag bara kan, men hade jag inte varit det hade jag nog kastat mig över Purrfect Pawlish.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är sjukt sugen på lackshopping, men behöver lägga pengarna på annat så det blir inte så mycket ändå.

   Radera
 2. I'm glad you got it, it is such an unique and beautiful polish!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It really is, I love green jellys with glitter!

   Radera
 3. Det ser så himla fint ut! Jag bara funderar på om det är så pass speciellt att jag borde lägga pengar på det. Jag försöker att vara lite restriktiv med nagellacksshoppingen. (Men det är svårt...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köper inte heller så mycket just nu, pengarna behövs till annat. Men det var just Green Tea som fick mig att klicka hem den här kollektionen och jag är glad att jag gjorde det. :-)

   Radera
 4. Ooh, det lacket är såå vackert! Börjar klia i shoppingnerverna... =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det galet fint! När jag såg första bilderna på det visste jag att jag behövde det. :-)

   Radera
 5. Otroligt vackert och spännande med allt glittret i

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Är rätt säker på att jag inte har något som det sedan tidigare heller.

   Radera
 6. Både snyggt och spännande! Har aldrig sett något liknande heller.
  / Maria

  SvaraRadera

Kommentera gärna!