tisdag 8 september 2015

Indigo Bananas Fantastic Planet

Usch, jag har åkt på en smärtsam hörselgångsinflammation. Var till vårdcentralen igår, men där vågade de inte skriva ut dropparna jag brukar få, på grund av graviditeten. I stället fick jag en remiss till en öronläkare i dag, så jag ska dit alldeles strax. Hoppas verkligen de kan hjälpa mig, för så här orkar jag inte ha det.

Dagens lack är en riktig snygging. Indigo Bananas Fantastic Planet hör till Mega Chrome Flakies-kollektionen och består av flakes som skiftar mellan magenta, rött och guld.  På bilderna har jag tre lager ovanpå ett svart krämlack.


 

Jag lackade som sagt tre lager för att få det så täckande som möjligt, men det är precis lika snyggt med bara ett eller två lager ovanpå en svart, eller varför inte vit, bas. Då blir det mer en snygg effekt, men precis lika fint.

Formulan är kanon. Lagom tjock och lättlackad. Flakesen är platta så ytan blir inte obehagligt knottrig, utan slät och fin.

Mitt betyg: 5/5

Jag har fått detta i recensionssyfte från Indigobananas.com.

Indigo Bananas Fantastic Planet was released with the Mega Chrome Flakies collection. It has multichrome flakes that shifts between magenta, red and gold. I've put three coats on top of a black creme to make it opaque, but it's just as pretty with just one or two coats. The formula is really nice and easy to apply. I've received this for reviewing purposes from Indigobananas.com.

15 kommentarer:

 1. Väldigt väldigt vackert! Hoppas verkligen du kan få hjälp idag. Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick penicillin utskrivet, så nu väntar jag bara på att det ska kicka in. :-)

   Radera
 2. Vad tråkigt med inflammationen, jag vet hur besvärligt det kan vara. Jag hoppas på snart tillfrisknande. Vad gäller lacket, så är jag ledsen, men det ganska snabbt avklarat: usch!!
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hoppas snart värken är borta, har fått penicillin i alla fall, så förhoppningsvis mår jag bra igen om ett par dagar. :-)

   Radera
 3. Åhhhh wow, det är ju bara såååå otroligt läckert, man kan inte sluta titta på det knappt.
  Lycka till idag, hoppas du får bra hjälp nu. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ska nog snart må bättre nu när jag fått penicillin. :-)

   Radera
 4. Men vad jobbigt, stackars Anne, hoppas att det blev bättre när du varit hos öronläkaren! Lacket är underbart verkligen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fick penicillin så det här ska nog ordna sig. :-)

   Radera
 5. Wow, vilket vackert lack!!
  Hoppas det ordnar sig hos öronläkaren!

  SvaraRadera
 6. Krya på dig!
  Galet fint lack detta! :)

  SvaraRadera
 7. Wow! Galet snyggt lack :)
  Hoppas att du mår bättre

  SvaraRadera
 8. This is sooo pretty. I super love the multichrome flakes that is shifting between magenta, red and gold. Love it!!!

  SvaraRadera
 9. Du är duktig på att göra vackra naglar! Denna färgen är annorlunda, men riktigt läcker! Hoppas du känner dig bättre....Din blogg är kul att följa!

  SvaraRadera
 10. Riktigt läckert! Och hoppas du mår bättre snart.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!