torsdag 10 september 2015

OPI Venice the Party?

I dag tar vi oss en titt på en snygging från Venice-kollektionen. Venice the Party? är ett alldeles toksnyggt poolblått skimmerlack. Nyansen är inte unik på något sätt, men det gör den inte mindre vacker.


 
Det täcker med två lager. Formulan lämnar lite synliga penseldragsmärken efter sig, men jag tycker inte att de stör alls.

Mitt betyg: 4/5

OPI Venice the Party? from the Venice collection is a gorgeous "pool blue" shimmer. There's plenty of polishes like it out there, but that doesn't make it any less beautiful. I love blues like this one, they're so pretty! It covered in two coats. You're left with some tiny brushstroke marks, but I don't mind them at all.

15 kommentarer:

 1. Jag hade ju den här i min cart när jag beställde från Nailsupplies, men plockade bort den i förmån för ett Orly lack. Inser nu att det kanske var dumt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, nu blev jag sugen på Orly bara för att du nämnde dem! Venice the Party är superfint, men tror säkert du har något liknande sen tidigare, så kanske du inte behöver det? :-)

   Radera
 2. Nu hade jag ju handlat alla lack från Venice-kollektionen som jag tyckte att jag "behövde". Suck! Nu får du mig att inse att jag behöver det här också, hahaha. Det här var ju URLÄCKERT... jag måste springa till Kicks på lunchen!
  / Maria

  SvaraRadera
 3. t really has that pool-feeling to it - lovely!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I know, I can't describe it any other way. :-)

   Radera
 4. Jag upptäckte att den här ingår i "limited edition" och inte i kollektionens bassortimentet. Det gick inte att få tag på här! Hur kommer man över en flaska??
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har skickat ett mejl till OPI:s pr-byrå och frågat!

   Radera
 5. Ursnyggt! Färgen är helt makalös

  SvaraRadera

Kommentera gärna!