fredag 28 augusti 2015

OPI Be There In a Prosecco

Jag sitter och väntar på en kompis som är på väg över för en fika, men hoppas hinna klart med det här inlägget först. :-)

Vi kör ett till lack från Venice-kollektionen tycker jag. Be There In a Prosecco är en väldigt behaglig färg, en sådan jag älskar att bära. Den är mjukt vit och drar lite åt beige. Supersnygg! Tyvärr var formulan ingen höjdare enligt min mening. 

Jag hade problem med att det blev ojämnt och fick ett par "bald spots". När jag bytte taktik och lackade med flödigare lager gick det bättre, men jag rekommenderar att man låter lagren torka ordentligt innan man fortsätter med nästa. Jag slutade på tre lager, men då var det inte perfekt jämnt.

Mitt betyg: 3/5


OPI Be There In a Prosecco is a soft white, leaning towards a light, light beige. I love colors like this one, they're so flattering. However, I found the formula of this one to be problematic. It went on a little streaky and patchy. When I used thicker coats it went better, but I recommend letting every coat dry before continuing with the next one. I'm wearing three coats in my picture, but it's still not perfectly even.

8 kommentarer:

 1. Det här ser ju riktigt fint ut. Nyansen är mjuk och mysig. Syns på formulan bara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen trist med formulan. Men färgen är som sagt jättefin.

   Radera
 2. Den ser väldigt tilltalande ut. Jag gillar också sådana här färger. Även om du har fått kämpa, så är resultatet snyggt ju!
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, jag tycker bara inte man ska behöva kämpa så här. :-)

   Radera
 3. Jag skiter i kass formula på det här. Måste ha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du upplever formulan som bättre än vad jag gjorde!

   Radera
 4. Synd att formulan inte var så bra för det är kanonsnyggt helt klart!

  SvaraRadera
 5. Ser fint ut men trist att det inte var nån topp formula

  SvaraRadera

Kommentera gärna!