måndag 8 juni 2015

L'Oréal Infallible Metallix - 7174

Jag kom hem ifrån Belgrad i går eftermiddag efter några riktigt härliga dagar med sol och vackert väder i en riktigt mysig stad. Jag orkade inte svänga ihop ett inlägg då utan ägnade söndagskvällen åt sambon och Ozzy.

I dag är det blå måndag hos Emelie och jag tänkte visa er ett lack ur L'Oréal Infallibles Metallix-kollektion. Jag hittar inget namn på det, bara ett nummer - #7174. Jag har fått hem ett gäng L'Oréal Infallible att testa, men det här är nog det första jag visar på bloggen. L'Oréal Infallible säljs som duosar där det ena lacket är tänkt att användas som bas och det andra som topplack. I Metallix-kollektionen består basen av ett silverfoil och så ett skirt lack i en annan färg att toppa med för att få en snygg, metallisk effekt. I det här fallet är det blått.

Här har jag ett lager av silverbasen och två lager av det blå lacket.


Den blå färgen är riktigt, riktigt vacker! Färgen på bilderna är lite missvisande, den är mycket snyggare i verkligheten. Intensivt poolblå som drar något åt grönt.

Effekten blir snygg, men jag hade tyckt det varit mer praktiskt om man kunde köpa silverlacket för sig och så köpa de färgade topplack man är intresserad av att använda till. Vill man köpa flera färger nu så är man tvungen att skaffa flera silverlack. Jag är inte heller så förtjust i förpackningen (som ni ser på översta bilden), den känns klumpig och tar onödigt mycket plats.


Mitt betyg: 3/5Priset för L'Oréal Infallible är 99 kr.

I've received some press samples of the L'Oréal Infallible Metallix collection. They all consist of a silver foil that you're supposed to use as a base color and then a sheer, colored "top coat" to layer on top of the silver. The effect is really pretty and I love the blue color on this one. It's much prettier in real life than in my pictures. I'm not too crazy about the packaging here, it's too clumpsy and takes up toO much space. I also wish you could buy the silver base separately and then buy the top coat colors you want, instead of having to buy a silver base with each top coat.

8 kommentarer:

 1. Ser snyggt ut men jag håller med om att förpackningen verkar lite opraktisk. Idén verkar ju annars lik OPIs Color Paints,undrar om man kan använda dem på samma sätt.

  SvaraRadera
 2. Lite för mycket, tycker jag! It is up in my face!
  / Maria

  SvaraRadera
 3. Färgen är jättefin, men förpackningen verkar lite knepig.

  SvaraRadera
 4. Jag har sett på dessa lack flera gånger men jag vill int köpa dem just pga förpackningen :/
  Färgen är dock helt otroligt vacker!!
  xx

  SvaraRadera
 5. Otroligt vacker. Aldrig sett innan..

  SvaraRadera
 6. Det blev jättefint! Håller dock med om att förpackningen verkar väldigt opraktisk, och dumt att behöva köpa så många silverlack.

  SvaraRadera
 7. De båda flaskorna har egna skruvlock så det är bara att dra dem rakt ut från den svarta mellanhylsan så har man två singelflakonger.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!