tisdag 5 november 2013

Depend #378

I dag visar jag ett lack från Depends höstkollektion. #378 är ett lilagrått krämlack. En sofistikerad färg som var väldigt populär för några år sedan. Jag tycker den är riktigt fin på naglarna, men det är inte en färg jag sträcker mig efter ofta.

Ledsen för att bilderna inte är de bästa och försök att ignorera mina torra nagelband, om ni kan.Formulan var inte helt hundra. Tunn på gränsen till vattnig. Lite svårkontrollerad. Täckningsförmågan var ändå god, två lager räckte. 

Mitt betyg: 3/5

Depend #378 was released with the fall collection. It's a greyed out purple creme. A very popular color a few years back, and it's still nice. Sophisticated. Still, I rarely reach for any of the similar polishes I have in my stash. 
The formula wasn't great. Thin, on the verge of being water. Hard to control. Opacity was good though, two coats was enough.

11 kommentarer:

 1. Tycker faktiskt den är riktigt fin. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är absolut inget fel på den.

   Radera
 2. Ingen favorit hos mig men kan nog funka om man är på humör för lite lugnare färger. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar det, men oftast blir det ju något mer färgstarkt eller mer effektfullt.

   Radera
 3. Helt ok men inget som jag skulle köpa...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det här är en sån färg som man inte behöver flera av.

   Radera
 4. Det är ju fint egentligen men som du säger, inte det man väljer i första hand. Händer inte ofta att man vaknar en morgon och tänker "idag ska jag lacka med brunlila i en dammig ton!".

  SvaraRadera
 5. Jag har aldrig fallit för den här färgen och nej, det gör jag inte nu heller. Men visst, jag kan hålla med om att den är rätt sofistikerad.

  SvaraRadera
 6. Jag gillar såna här färger, murrigt

  SvaraRadera

Kommentera gärna!