söndag 20 oktober 2013

United in Pink: OPI More Than a Glimmer

Jag hade tänkt att det skulle bli ett United in Pink-inlägg igår också, men man kan säga att det mesta var emot mig, tekniskt sett, under dagen. Det blev ingenting av det. Så ni får se OPI More Than a Glimmer i dag i stället.

More Than a Glimmer hör till årets rosa bandet-kollektion från OPI, det säljs i ett set tillsammans med ljusrosa Pink-ing of You, som jag använt som bas här. Det har en mjölkig bas, fullkomligt fullproppat med multifärgat hexglitter i olika storlekar. Det rör sig om ganska bleka färger. Jag trodde jag skulle gilla det mer än jag faktiskt gör. Trots mängden färger så känns det blekt.
Det här är två lager ovanpå Pink-ing of You. Formulan är lite tjock, men hyfsad lättlackad.

Nej, jag känner mig inte särskilt förtjust i More Than a Glimmer. Förstår ni vad jag menar med att det känns blekt? Vill jag ha multifärgat glitter i den blekare färgskalan sträcker jag mig nog hellre efter t.ex China Glaze It's a Trap-eze som jag tycker känns mycket roligare.

Mitt betyg: 3/5

Imorgon kör Karin på Vacker & Underbar igång en grön temavecka, United in Green, för att uppmärksamma depressioner. Oktober är ju inte bara bröstcancer-månad utan också "depression awareness month". Jag kommer vara med i alla fall tre dagar.


22 kommentarer:

 1. Kanske för glittertätt så färgerna jämnas ut när man ser dem och ser bleka ut. Glitter är svårt, tycker jag, kan vara så antingen eller. Det här är jag inte sugen på själv, men det kanske går att använda till något roligt om man tänker ett tag till. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kan säkert bli bättre över en annan bas, kanske över svart. Men jag tror inte jag kommer känna mig hågad att plocka fram det igen.

   Radera
 2. Jag förstår vad du menar med blekt men jag tycker ändå det är fint. Men sen är frågan om jag verkligen skulle köpa det och där är nog svaret nej.
  Ja grön temavecka! Jag älskar grönt, jag ska försöka vara med varje dag. Är ju sjukskriven månaden ut (körtelfeber) så jag har ju tid, om orken finns.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter jobbigt med körtelfeber, hoppas du kryar på dig snart!

   Radera
 3. Jag har varit nyfiken på det här men det kanske inte var SÅ roligt då. Det ser i och för sig fint ut på dina bilder men jag får nog avstå köp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag tror du klarar dig utan detta.

   Radera
 4. Förstår precis vad du menar - det är snyggt, men det fattas någonting för att det ska vara en riktig höjdare. Xx

  http://makeupbycandlelight.blogspot.co.uk/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det skulle behövt vara finare och ha lite mer "wow-känsla" över det.

   Radera
 5. Tycker nog att det fick mer färg på dig än vad det fick på mig, ser inte alls så tamt ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag tycker det känns alldeles för tamt!

   Radera
 6. Förstår precis! Men rätt fint ändå.

  SvaraRadera
 7. Jag håller helt med dig, det ser lite blekt ut, som blött papper som trots att det är många färger bara känns som en färglös sörja... Och jag tänkte faktiskt också på It's a trap-eze, den är ju dessutom ganska tunn, vill man ha detta resultat, men snyggare så kan man ju layra det över ett rosa lack. Jag är absolut för såna här kollektioner som bidrar till bröstcancerbidrag, men av alla som finns skulle jag inte lägga pengar på just detta av dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag kan inte heller säga att jag tycker att det vore ett bra köp. Visst är det härligt om en del av intäkterna går till cancerforskning, men man vill ju få ett snyggt lack också.

   Radera
 8. Jag tycker den var rätt fin faktiskt. Men ja absolut, det finns snyggare multifärgade glitter fast inte It's A Trap-Eze, tycker inte den är nån hit...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag älskar It's a Trap-eze! :-)

   Radera
 9. Rätt fint ändå, även om jag själv föredrar trap-eze.

  SvaraRadera
 10. Nej, jag håller med dig. Det här känns lite tråkigt. Som en blekare version av Rainbow Connection, men jag skulle gärna se det över en mörk bas bara för se vad som händer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm, jag lär dock inte orka visa det igen.

   Radera
 11. Jag känner mig lite udda i det här sällskapet för jag tycker att det var ljuuuvligt. Ja, det är blekt men jag ser det mera som skirt och ljuvligt än som urblekt och blackt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag håller med dig, tycker också detta verkar helt underbart! har inga problem med att det är blekt :)
   är det någon som vet var man kan köpa det? har kollat runt massor och hittar det ingenstans..

   Radera

Kommentera gärna!