lördag 5 oktober 2013

Höstnytt från Snowcrystal

När jag fick en förfrågan om jag ville ha lite höstnytt från Snowcrystal hemskickat hoppades jag i hemlighet att det skulle röra sig om deras nya nagelvårdsserie Nail Necessities som jag läst lite om på andra bloggar. Och till min stora glädje innehöll paketet sex olika nagelvårdsprodukter och fyra nagellack.

Anledningen till att jag blev så glad över nagelvården är att jag tror att den här hösten kommer att få gå i nagelvårdens tecken. Jag är ju överlag dålig på att vårda mina naglar, jag oljar in dem när jag byter manikyr, men det ska ju egentligen göras dagligen för att ha någon effekt. Och nu har mina naglar varit i ett ganska sorgligt skick väldigt länge. De skivar sig och går av hela tiden.

Det är alltså dags att göra något. Jag har precis börjat ta Silicea, en kiselgel som ska vara bra för hår och naglar. Jag har också beställt Derma Nail från eBay, som jag läste om för första gången hos Sminkan. Hon har en mängd inlägg om hur det påverkade hennes naglar, bara googla Derma Nail och Sminkan så hittar ni dem. Det ska bli spännande att testa!

Men nu åter till produkterna från Snowcrystal. De här är dem jag fått hem för testning.Jag är särskilt sugen på att testa nageloljan, det snabbtorkande överlacket och cuticle removern.

Nagelvårdsprodukterna kostar 119 kr/10 ml och säljs på Åhléns City och på Snowcrystalsweden.com.

Vilka är era bästa nagelvårdsprodukter? Ge mig era tips!

I received some new nail care products from swedish brand Snowcrystal. I'm excited to try them out since my nails have been in a really poor state for a long time now. So I've decided to really make an effort to change that this fall. I've started taking a supplement that's supposed to be good for your hair and nails and I've also ordered Derma Nail from eBay.

19 kommentarer:

 1. Jag är ganska dålig på att ta hand om naglarna jag också. Lite Lemony flutter till nagelbanden och olja när jag byter lack. Fast precis som du så har jag lite dålig kvalité på naglarna just nu. Konstigt nog bara på ena handen. Har beställt en stärkare från L.A Girl som jag ska testa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner mig så peppad just nu, ska bli kul att se om jag kan få mina naglar på banan ige!

   Radera
 2. Kul med nya nagelvårdsprodukter, ska bli roligt att läsa om dem sen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har redan börjat testa två av dem!

   Radera
 3. Spännande!

  Jag har stoppat i mig Silicea i tre månader nu, och tänkte fortsätta till årsskiftet för att se om det har någon betydelse, men jag märker att naglarna tycks bli sämre nu när det blir mörkare. Jag oljar och grejar rätt mycket ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, naglarna mår ju bäst under sommaren, sen har de det kämpigare under vinterhalvåret.

   Radera
 4. Åh vad spännande. Du får uppdatera oss framöver hur det går. Kul med nytt märke inom detta område. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De har haft nagelvård tidigare också, men det här är en ny serie.

   Radera
 5. Vilket roligt paket att få testa! Personligen tycker jag 323:an låter som den mest spännande produkten och topplacket är jag nyfiken på med. Själv oljar jag ju naglarna varje dag med min egen olja som jag ju är supernöjd med. Om den här oljan inte hjälper på dina naglar så får du hojta till så blandar jag en flaska till dig. Silicea har jag ju ätit i mer än 6 månader nu och det har verkligen gjort skillnad med även om nu det där eländes underlacket från Essie sabbade så mycket av mina ansträngningar. Det ska bli spännande att höra vad du tycker om Derma Nail med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 323:an kanske får vänta lite, tänkte testa Derma Nail först och vet inte om jag kommer våga använda en annan nagelhärdare samtidigt.

   Radera
  2. Tycker det låter väldigt klokt tänkt. Derma Nail verkar ju ta sin lilla tid med och det gör ju Silicean också.

   Radera
 6. Dermanail funkade på mig, gäller att ha lite tålamod bara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, min stora utmaning kommer att bli att komma ihåg att applicera det två gånger om dagen.

   Radera
  2. Jag klarade det i ungefär två veckor sen så gick jag över till att applicera bare på kvällen och det funkade det med. Ett tips är att vara väldigt noga med att olja och smörja in naglarna i början. Min hud under naglarna lossnade i början (lite som efter en syrapeeling) så det gäller att vara försiktig så att man inte skadar huden. Detta gick dock över ganska snart. Lycka till!

   Radera
 7. Vad kul och vad spännande att höra hur det går med nagelvårdandet! Jag vill ha före och efter bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart ni ska få före- och efterbilder!

   Radera
 8. Vill höra allt sedan, är fast i nagelvårdsträsket och har än sålänge bara blivit besviken :(

  SvaraRadera
 9. Historiskt har jag aldrig varit duktig på att ta hand om mina naglar, olja kanske en gång var femte vecka om de haft tur. Men denna hösten/vintern tänkte jag försöka vara lite duktigare och iaf olja ett par gånger i veckan. Får som så många andra torra och flisiga naglar när minusgraderna slår till. Men jag kan på tok för lite om nagelvård för att veta vad jag borde använda, får sätta mig och googla runt någon dag.

  SvaraRadera
 10. Ricinolja gjorde mina naglar mycket hårdare på bara någon vecka. Sen började de gå av i flisor för att de blev FÖR hårda. Nu smörjer jag in naglarna och nagelbanden med det kanske en gång varannan vecka, tycker det är lagom,

  SvaraRadera

Kommentera gärna!