lördag 7 september 2013

Happy Hands Sector 7-G

Jag har nästan dött stressdöden den här veckan, men i dag bär det av till Korfu med sambon. Jag ska ligga som en död säl på stranden större delen av tiden och det ska bli så skönt! Jag har inte hunnit förbereda några inlägg så bloggen får vila under tiden.

Men i dag tänkte jag visa er Happy Hands Sector 7-G från den Simpsons-inspirerade kollektionen Springfield, USA. Det är en mellangrå jelly med neongrönt glitter i olika storlekar och former (fyrkanter och hexor) samt iriserande microglitter som visar grönt, guld och koppar.

Grått är så snyggt tillsammans med en accentfärg! Sector 7-G lyckas med konststycket att kännas både crazy och o-crazy på samma gång.

Formulan var tunn och lite rinnig. Jag har tre lager på bilderna, men jag hade nog behövt ett fjärde, åtminstone på lillfingernageln, som blev lite ojämn. Man kan förstås alltid lägga det ovanpå ett annat grått lack om man vill.

Mitt betyg: 4/5

Det här och resten av Springfield, Usa-kollektionen hittar ni hos Edgy Polish. Lacken kostar 110 kr/15 ml.

Happy Hands Sector 7-G was released with the new collection Springfield, USA, inspired by The Simpsons. It's a medium grey jelly with neon green square and hex glitter in different sizes and some iridescant microglitter that shows green, gold and copper.
Sector 7-G manages to look both subtle and crazy at the same time, which I love! The formula was thin and a little runny. I'm wearing three coats in the pictures, but my pinky finger could have used a fourth coat, it's a little patchy.

15 kommentarer:

 1. Fy fasiken va gött det lät med strandhäng. Ha en riktigt skön semester.
  Mmmm. Lacket gillar jag verkligen. Ser både skoj och diskret ut på samma gång.

  SvaraRadera
 2. Underbar färgkombination!
  Ha det så trevligt på Korfu :)

  SvaraRadera
 3. Ojoj, måste nog ha allihop i den här kollektionen, så himla snygga! Hoppas du får en härlig semester!

  SvaraRadera
 4. Wow så fint detta lack var, håller med om att det både verkas crazy och o-crazy på samma gång! Måååste bara skaffa. Hoppas du får en fin semester och hinner stressa ned! :)

  SvaraRadera
 5. Oväntat snyggt faktiskt! Ha en riktigt bra semester!

  SvaraRadera
 6. Ganska coolt men inget som nödvändigtvis lockar till köp. Vad skönt att få en semestervecka nu, låter som att du verkligen behöver det! Ta hand om dig och njut av att ligga som en klubbad säl:)

  SvaraRadera
 7. Det här är det enda av Springfieldlacken jag verkligen ville ha. Det ser underbart ut!

  HA en härlig semester och vila ut!

  SvaraRadera
 8. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Det är allt jag har att säga. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. <3

  SvaraRadera
 9. Ja det var ju verkligen superläckert det här! Faktiskt snyggare än jag kunnat föreställa mig :) Ha en underbar semestervecka, du gör helt rätt i att bara slappa och ha det bra! Det är det man behöver mest emellanåt!

  SvaraRadera
 10. jobbigt när man känner sig stressad...extra skönt för dig nu då med semester. ljuvligt! ha det så bra! och dessutom, coolt lack!

  SvaraRadera
 11. Riktigt snyggt! Detta blev jag sugen på! Trevlig semester!

  SvaraRadera
 12. Hoppas du får en underbar semster!

  Så kul, så radioaktivt och faktiskt också så snyggt!

  SvaraRadera
 13. Himla läckert med de gröna glittren i det grå.

  Och ha en riktigt skön semester!

  SvaraRadera
 14. Det här var verkligen snyggt! Grönt och grått är en riktigt fin komnbination. Hoppas din semester är underbar.

  SvaraRadera
 15. Åh vilken fin kombo detta såg ut att vara! :D Älskar det gröna i det gråa!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!