söndag 15 september 2013

OPI San Fransisco - sammanfattning

Okej, nu när jag testat mig igenom San Fransisco-kollektionen så är det ju på sin plats med en liten sammanfattning. Ja, ni vet ju hur det funkar vid det här laget. Först en rangordning av lacken och några avslutande ord på slutet.
Det var riktigt svårt att välja en favorit den här gången. Muir Muir on the Wall, Peace & Love & OPI, Alcatraz... Rocks och Wharf! Wharf! Wharf! har alla en plats i mitt hjärta. Men den som fick mig att stirra mest på mina naglar var ändå Muir Muir on the Wall. Men alla lacken på plats 1-5 är klart värda att skaffa enligt mig.

Många av lacken i den här kollektionen har problem med en lite rinnig formula. Det brukar inte innebära några större problem för mig om ett lack är lite rinnigt, och de flesta av dessa är hyfsat enkla att lacka med trots rinnigheten.

Har ni skaffat några lack från San Fransisco-kollektionen? Tänker ni skaffa några? Vilken är er favorit?

I'm finally done swatching the San Fransisco collection and Muir Muir on the Wall ended up being my favorite from the collection. Other must haves, according to me, is Peace & Love & OPI, Alcatraz...Rocks and Wharf! Wharf! Wharf! 
A lot of the polishes in this collection had a somewhat runny formula, they were'nt too bad though.

11 kommentarer:

 1. Bra lista. Jag har bara Alcatraz...Rocks och Muir muir on the wall. Det räcker för mig.

  SvaraRadera
 2. Muir Muir är rasande snygg!

  http://makeupbycandlelight.blogspot.co.uk/

  SvaraRadera
 3. Muir Muir var jättesnyggt! Men påminner rätt mkt om CG Stella? Liknande iaf. Sista lacket var bland det hemskaste jag sett :S

  SvaraRadera
 4. Muir Muir och Carpool-Lane är mina favvosar! Äger några till, bland annat Alcatraz som jag inte ens testat än. Men jag har en känsla av att jag kommer gilla den!

  SvaraRadera
 5. Har Alcatraz..rocks!, Peace & Love & OPI och It's all San Andreas fault på väg hem till mig. "Oturligt" nog såg jag en swatch nånstans på Haven't the foggiest med matt överlack och det var toksnyggt!! Så måste nog ha det med.. :P

  SvaraRadera
 6. Har alla utom lost on lomboard, fick ett utskick med alla utom fyra så jag kompletterade med resterande utom just lol :)

  SvaraRadera
 7. Samma lack på jumboplatsen. Jag har ett par kvar, ska bli kul att lista dem sen och se hur likt eller olikt det blir. :D

  SvaraRadera
 8. Muir Muir on The all skaffade jag för ett tag sen. En favorit helt säkert. Sen är ytterligare fem på väg hem till mig, två röda, två blå samt Alcatraz ... de frostiga och krämstrukturen är inget jag attraheras av. Inte de brunaktiga heller.

  SvaraRadera
 9. Muir Muir on the Wall är underbart, det skulle jag absolut kunna tänka mig. Även Alcatraz Rock och Wharf Wharf Wharf är snygga, de andra kvittar för mig...

  SvaraRadera
 10. Precis de i topp 5 jag tänkt skaffa! Bara lite osäker på Wharf!

  SvaraRadera
 11. Jag älskar ju röda lack så jag hade nog satt dom lite högre upp på listan.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!